Trendem moderní doby je mít doma krb, sledovat po večerech plápolající ohýnek a užívat si tepla, které z něj sálá. Jenže s tím souvisí i starosti. Třeba o to, abyste do kamen měli co nakládat. Dřevo je drahé, špatně se skladuje a z neustálého štípání a řezání vás brzy budou bolet záda. Chcete mít doma taky krb, ale ideálně bez starostí? Máme pro vás dobrou zprávu. Už to není jen fantazie. Na našem trhu se totiž objevila kamna, o která se prakticky nemusíte starat. Peletová kamna!

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Proč si pořídit kamna na pelety?

V běžných kamnech topíte měkkým a tvrdým dřívím, které je třeba nařezat a naštípat. I když si připlatíte nějakou tu korunu a koupíte si hotová a naštípaná polínka, starostem rozhodně není konec. V kamnech zůstane popel, který je třeba pravidelně odstranit. Když kamna otevřete, abyste přiložili, vyvalí se z nich kouř.

Skvělou alternativou topení klasickým dřevem jsou kamna na pelety – vysušené, do malých válečků slisované, piliny (kvalitně zpracovaný odpad bez pojidel a příměsí).

Víte, že: Jedna sezóna topení peletami vyjde asi na 12–15 tisíc korun? Kdo topí běžným dřevem, ten si musí připravit až trojnásobek.

Peletová kamna HSP 7 Grande RLU (Zdroj: HAAS+SOHN) 

Chcete mít doma taky krb, ale ideálně bez starostí? Máme pro vás dobrou zprávu. Už to není jen fantazie. Na našem trhu se totiž objevila kamna, o která se prakticky nemusíte starat. Peletová kamna! (Zdroj: HAAS+SOHN)Jaké jsou výhody peletových kamen?

  • Topení peletami neznečišťuje životní prostředí.
  • Čisté a řízené spalování, 10x nižší emise oxidu uhelnatého a uhlovodíků, násobně nižší emise prachu.
  • Nízké provozní náklady – topení peletami je výrazně levnější než vytápění plynem nebo elektřinou. Třeba pro rodinný dům s tepelnými ztrátami 60–70 GJ ročně stačí jen 3–4 tuny pelet.
  • Pelety nasypete do zásobníku, ze kterého jsou kamna automaticky zásobována.
  • Odpadne vám starost se štípáním a sušením dřeva. Pelety si zakoupíte v pytli, ve kterém je i skladujete.
  • Z pelet je minimální odpad, který stačí pouze vysát, případně jej můžete využít do kompostu. Kamna vás sama upozorní na potřebu případné údržby.
  • Nepotřebujete ani zápalky. Kamna se zapálí sama, na základě vaší potřeby.
  • Termostat bude udržovat vámi nastavenou teplotu, už nebudete doma přetápět.

Náš tip: Peletová kamna od firmy HAAS+SOHN můžete ovládat přes aplikaci v mobilu. Stačí si pořídit kamna s WLAN modulem. Aplikaci může mít v telefonu až 5 členů domácnosti, kteří mohou kamna ovládat na dálku.

Peletová kamna od firmy HAAS+SOHN můžete ovládat přes aplikaci v mobilu. Stačí si pořídit kamna s WLAN modulem. Aplikaci může mít v telefonu až 5 členů domácnosti, kteří mohou kamna ovládat na dálku. (Zdroj: HAAS+SOHN) 

Chcete ušetřit za energii, být ekologičtí a dopřát si luxus relaxace? Pořiďte si peletová kamna!

VIDEO:

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem