Letos se opět spojí dva nejnavštěvovanější italské veletrhy Marmomacc a Abitare Il Tempo. Konají se od 30. září do 3. října 2015 ve Veroně. Marmomacc je prestižní přehlídkou přírodního kamene, jeho opracování a designu, Abitare Il Tempo se zaměřuje na interiérový design, bytové doplňky a nábytek.

Jako každý rok nabídne Marmomacc příležitost představit profesionálům v oboru stavebnictví a kamenictví, architektům a designerům mramor v celém spektru možností jeho zpracování. V roce 2014 veletrhy navštívilo okolo 65 000 návštěvníků ze 145 zemí.

Letos se opět spojí dva nejnavštěvovanější italské veletrhy Marmomacc a Abitare Il Tempo.Obě akce se doplňují. Přírodní kámen, nábytek a design reprezentují to nejlepší z Itálie: přírodní krásu, originalitu a eleganci.

Pro obě události bude k dispozici jedna výstavní hala a doprovodí je široký program konferencí, workshopů, výstav a instalací. Letošní Marmomacc se opírá o čtyři hlavní pilíře: architektonické a designové události, ocenění a soutěže, výstavy a fórum a učení a trénink.

Stejně tak je možné navštívit řadu meetingů a seminářů, zaměřených na interiérový design a inovativní, experimentátorský přístup k interiérovému designu.

zdroj a foto: www.marmomacc.com a www.abitareiltempo.it, text: Tomáš Horáček

logo MessengerPoslat Messengerem