Kdo jednou využil pomoci kuchyňského robota, už se bez něj v kuchyni těžko obejde. Usnadní totiž nejen pečení, ale ušetří spoustu práce i při přípravě různých teplých i studených pokrmů. Zvládne hnětení, míchání, šlehání, ale také strouhání, mletí nebo mixování. Bosch navíc nyní představuje novinky v řadě MUM5, které vás nadchnou nejen krásným designem v krémové barvě champagne, ale také praktickou integrovanou váhou, ukazatelem času, kompaktními rozměry nebo intuitivním ovládáním. Užijte si přípravu jídla pro rodinu i přátele a těžkou práci nechte na robotovi MUM5 s integrovanou váhou.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Nový MUM5 s integrovanou váhou a časovačem je flexibilním pomocníkem s univerzálním využitím. Podpoří vás při přípravě různých pokrmů a pomůže jednoduše dosáhnout perfektních výsledků.

S integrovanou váhou ušetříte čas, místo i špinavé nádobí. Veškeré ingredience jednoduše odvážíte přímo v míse nebo jiném příslušenství (například v mixéru), a to s přesností 5 gramů až do maximální celkové váhy 5 kg.

Užijte si přípravu jídla pro rodinu i přátele a těžkou práci nechte na robotovi MUM5 s integrovanou váhou. (Zdroj: Bosch)

Díky integrovanému ukazateli času budete mít vždy vše plně pod kontrolou. Ať už hnětete těsta, šleháte pěnu z bílků nebo mixujete své oblíbené smoothie, dobu zpracování vždy vidíte přímo na časoměru.

Tento kompaktní pomocník nezabere v kuchyni příliš místa, díky široké řadě příslušenství ale spolehlivě zastane spoustu práce. Vysoce kvalitní nerezová mísa o objemu 3,9 l je vhodná jak pro malá množství, tak i pro zpracování až 2,7 kg piškotového těsta nebo 1,9 kg kynutého těsta.

S profesionální cukrářskou sadou můžete realizovat téměř jakékoli kreativní nápady. Obsahuje flexibilní míchací metlu se silikonovým okrajem, šlehací metlu (výškově nastavitelná a celokovová) a hnětací hák s ochranou převodovky. Výměna míchacích nástavců je díky multifunkčnímu ramenu snadná a rychlá, rameno se zvedne jednoduchým stisknutím tlačítka. Veškeré příslušenství lze mýt v myčce nádobí. Krouhací kotouče i cukrářkou sadu po použití jednoduše uložíte do taštičky, která je šitá na míru rozměrům mísy. Příslušenství tak nemusíte nikde hledat, ale máte ho vždy po ruce.

Užijte si přípravu jídla pro rodinu i přátele a těžkou práci nechte na robotovi MUM5 s integrovanou váhou. (Zdroj: Bosch)

Extrémně výkonný 1000W motor si jednoduše poradí i s velmi těžkými těsty. Bez problémů zvládne zpracovat i 1 kg mouky spolu s dalšími přísadami do hladkého těsta. O perfektní promísení veškerých surovin do dokonalého těsta se postará 3D planetární míchání. Vysoce výkonné míchání probíhá ve třech směrech, veškeré ingredience se vždy důkladně smíchají a ingredience neulpívají po okrajích mísy.

Každé příslušenství vyžaduje jiné nastavení rychlosti. Díky 7 různým rychlostním stupňům zpracujete suroviny rychle, snadno a přesně. Pro rychlé rozmělnění některých ingrediencí můžete využít pulsní funkci.

Roboty Bosch MUM5 mají v nabídce také širokou škálu vysoce kvalitního dodatečného příslušenství, např. zmrzlinovač, mlýnek na zrnka, food procesor, mlýnek na maso, mixér, nástavec na cukroví a další.

Užijte si přípravu jídla pro rodinu i přátele a těžkou práci nechte na robotovi MUM5 s integrovanou váhou. (Zdroj: Bosch)

Na českém a slovenském trhu jsou nově k dispozici tři modely, které se liší šíří příslušenství. Od základního modelu MUM5XW10* až po nejvybavenější MUM5XW40,** který má i masomlýnek, plastový mixér o objemu 1,25 l nebo lis na citrusy. 

* Doporučená maloobchodní cena Bosch MUM5XW10 s váhou je 10 990,- Kč /429 €.

** Doporučená maloobchodní cena Bosch MUM5XW40 s váhou je 12 490,- Kč /489 €.

Veškeré ceny jsou orientační, konečnou cenu produktů stanovují jednotliví prodejci.

VIDEO:

 Více na Bosch-home.com/cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem