Oblečení utváří naši osobnost a stejně tak všechen textil v domácnosti vybíráme důsledně a s důrazem na soulad s interiérem a dojem, který vytváří. Abychom si mohli jejich krásu vychutnávat co nejdéle, nesmíme zapomínat na správnou péči.

Kvalitní a přesto šetrnou péči tkaninám a materiálům všeho druhu přináší pračky Samsung WW6000. Využívají odborníky oceňovanou technologii EcoBubble®, která vytváří z pracího prostředku, kyslíku a vody aktivní pěnu a nečistoty odstraňuje již při nižších teplotách. Díky tomu je látka méně namáhána a déle si tak uchová svůj vzhled.

Každý materiál si zaslouží určitý přístup, a proto modelová řada Samsung WW6000 nabízí 14 různých pracích cyklů a 11 speciálních funkcí, aby pokryla všechny požadavky. Mezi nimi najdete navíc program Super Speed, který si poradí až s 5kilogramovou náplní již za 59 minut! Momentálně se tak jedná o nejrychlejší pračku na trhu s takovým objemem prádla.

Pračka Samsung, model WW80J6410CW-LE

Na boj s odolnými skvrnami je připravena funkce BubbleSoak. Oblečení je nejprve až na 30 minut namočeno do lázně aktivní pěny, která nečistoty odděluje od tkaniny a rozpouští. Teprve poté je zahájen prací cyklus. Dále můžete využít i speciální funkce, jako např. super ekologické praní nebo programy určené pro funkční oblečení či vlnu.

Samsung myslí i na to, aby nám pračka sloužila dlouhá léta. Po každých 40 cyklech doporučuje využívat účinný samočistící program Eco Drum Clean. Ten zajišťuje ekologické a hygienické vyčistění vnitřku pračky bez použití chemických přípravků a navíc se vždy připomene, že je zapotřebí jej spustit.


Prostřednictvím chytré funkce Smart Check vás pračka sama upozorní na jakoukoli chybu a díky aplikaci, kterou si zdarma stáhnete do svého chytrého telefonu, pak nabídne řešení, jak závadu odstranit.

Modely WW6000 jsou vybaveny keramickým topným tělesem s dvojitou povrchovou úpravou, která snižuje usazování vodního kamene, a tím prodlužuje životnost pračky stejně jako invertorový motor. Ten snižuje hluk i spotřebu elektrické energie a Samsung na něj poskytuje 10letou záruku.

Elegantní design CrystalGloss® povyšuje „obyčejnou“ pračku na ozdobu každé domácnosti. Její velká dvířka jsou navržena tak, aby se otevírala doširoka a díky madlu posunutému o 45 stupňů výš je manipulace s prádlem mnohem jednodušší. Vybrat si můžeme i podle barvy. Dvířka jsou buď klasicky průhledná, anebo zabarvená domodra.

Více informací na www.samsung.cz.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem