V září letošního roku byla prodejní místa úspěšně rozšířena o specializovanou prodejnu Podlahy XXL, nacházející se v obchodní zóně H-Park nedaleko centra Brna. Před třemi roky společnost založila maloobchodní síť prodejců podlahových krytin 1FLOOR. V sortimentu KPP najdete dřevěné podlahy značek Kährs, Bauwerk, Solidfloor a LM Flooring, laminátové podlahy značky Wineo/Witex, vinylové podlahy Wineo/DESIGNline, měkčené PVC Tarkett nebo přírodní Marmoleum od Forba.

WINEO - WITEX (KPP)„Už když jsme firmu zakládali, bylo záměrem naší činnosti zákazníkům nabídnout kvalitní produkty zahraničních značek, za jejichž provedení se můžeme zaručit a ke kterým umíme dodat profesionální poradenství. Po celou dobu se specializujeme na vícevrstvé dřevěné podlahy, avšak sortiment průběžně doplňujeme dle aktuálních trendů a potřeb trhu. V současné době jsou například v oblibě vinylové krytiny, které zákazníky oslovují užitnými i designovými vlastnostmi,“ vysvětluje majitel firmy Ing. Petr Kratochvíl a dodává: „I do budoucna plánujeme v tomto směru pokračovat, v rámci programu KPP Exclusive pro zákazníky chystáme luxusní dřevěné 3D mozaiky a mnoho dalších designových kolekcí italských výrobců. Přičemž dle zkušeností z minulých let jsem přesvědčen, že kolekce dřevěných krytin v sortimentu KPP budou hrát i nadále primární roli. Trendy sice přinášejí a odnášejí boom určitého materiálu, dříve laminátů a nyní vinylů, dřevo však, v moderním či tradičním pojetí, svou pozici na trhu neztrácí.“

Výroční laminátová kolekce 20 years KPP od německého výrobce Witex

KPP | Showroom, Moravany u BrnaU příležitosti 20letého výročí na českém trhu byla nabídka podlahových krytin rozšířena o speciální kolekci laminátových podlah Wineo Witex s názvem „20 years KPP“. Kolekce zahrnuje 10 dekorů s imitací dřevin buk, dub a ořech. Lamely disponují zámkovým spojem LocTec a integrovanou protihlukovou podložkou Sound Protect, díky které je chůze po podlaze tišší (snížení kročejového hluku) až o 19 dB. Součástí výroční nabídky jsou obvodové lišty v odstínu vybraného dekoru zdarma. Tyto nadstandardní benefity doplňuje atraktivní cena 569,- Kč (MOC za 1 m2 včetně 21% DPH). Krytinu lze umístit na podlahové vytápění, výrobce doporučuje teplovodní topný systém. Při pokládce na čistý, suchý a rovný povrch stačí lamely s integrovanou kročejovou podložkou doplnit pouze o parotěsnou fólii. Laminátové dílce s nosnou HDF deskou a třídou zátěže 23/32 (AC4) mají reálnou strukturu dřeva a hrany impregnované proti vlhkosti. Garantovaná záruka na krytinu je 10 let při soukromém užití a 5 let v komerční sféře.

KPP | Showroom, Moravany u BrnaNové webové stránky

Krátce doplňme také informaci o proměněných internetových stránkách www.kpp.cz. Stránky mají svěží a přehledný design. Upozorněme na snadnou orientaci při výběru dekorů i automatický vyhledávač nejbližšího prodejce po celé ČR (dle IP adresy počítače). Do konce roku 2013 s možností soutěže o iPad2 značky Apple.

Pro více informací navštivte www.kpp.cz.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem