Psal se rok 2008. Jednoho deštivého dne, na tichém místě, daleko od hustě osídleného San Francisca, odhalil současný majitel dům ohraničený žlutou výstražnou páskou. Budova byla v žalostném stavu, ale stačilo se rozhlédnout, aby hned zjistil, že stojí na jedinečném místě. Tehdy se objevila ambiciózní myšlenka na uskutečnění neobvyklé renovace.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Nádherný výhled

Dosažení kýženého cíle vyžadovalo hodně práce a úsilí ze strany architekta i investora. K uskutečnění smělé vize pomohla střešní okna FAKRO. Ojedinělá konstrukce balkonových oken umožnila otevřít podkrovní ložnici do zahrady s výhledem na Tichý oceán. Křídla okna FGH-V Galeria po otevření vytváří balkon, čímž zvyšují užitnou plochu podkroví. Díky použitým balkonovým oknům si obyvatele domu mohou v ložnici užít čerstvý vzduch a uklidňující šum oceánu. Konstruktéři oken si dali také záležet na jejich vzhledu a vynikajících parametrech.

Psal se rok 2008. Jednoho deštivého dne, na tichém místě, daleko od hustě osídleného San Francisca, odhalil současný majitel dům ohraničený žlutou výstražnou páskou. Budova byla v žalostném stavu, ale stačilo se rozhlédnout, aby hned zjistil, že stojí na jedinečném místě. Tehdy se objevila ambiciózní myšlenka na uskutečnění neobvyklé renovace. (Zdroj: FAKRO)

Ekologický projekt

Psal se rok 2008. Jednoho deštivého dne, na tichém místě, daleko od hustě osídleného San Francisca, odhalil současný majitel dům ohraničený žlutou výstražnou páskou. Budova byla v žalostném stavu, ale stačilo se rozhlédnout, aby hned zjistil, že stojí na jedinečném místě. Tehdy se objevila ambiciózní myšlenka na uskutečnění neobvyklé renovace. (Zdroj: FAKRO)Při rekonstrukci domu byla využita recyklovaná prkna, ze kterých byla v přízemí vytvořena dřevěná terasa a také balkon, na kterém se nyní nachází sauna. Interiér byl uzpůsoben pro bydlení. Prostornou místnost ve spodní části budovy vyplnila otevřená kuchyně v podobě baru a dobře prosvětlená jídelna. Barová deska byla vyrobena ze starých akátových prken. Rovněž strop nad vchodem je z recyklovaného dřeva. K dokončení dřevěné fasády domu byla použita starodávná japonská metoda opalování dřeva, která zaručuje odolnost fasády vůči škůdcům a zvyšuje její životnost.

K dispozici všem

Dům je v současné době nabízen k pronájmu. Každý, kdo tráví čas v okolí San Francisca, si ho může pronajmout a zažít na vlastní kůži vše, co poskytuje modernizovaná stavba a lokace na pobřeží oceánu. Turisté, kteří si tuto nemovitost pronajali, tvrdí, že se do ní určitě ještě někdy vrátí. Opravdu stojí za to se tam podívat. Stačí stát v otevřeném balkonovém okně FGH-V Galeria a obdivovat krásu okolní přírody. 

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem