Barevné fasády bytových domů v současnosti vypovídají hlavně o tom, že se na domě udělalo zateplení a s ním související stavební úpravy. Je pravda, že šeď původních domů byla monotónní, neestetická až nudná. Nehezký je však i druhý extrém s barevnými kontrasty, použitím složitých vzorů či nápadných tvarových řešení.

Reprezentantem větší variability při výběru barevných odstínů a invenční odpovědí na potřeby investorů jsou omítky a nátěry s designem přírodních materiálů Ceresit VISAGE. Omítky se dají použít jako součást certifikovaného zateplovacího systému nebo na tradičních fasádách bez dodatečné tepelné izolace.

Ceresit VISAGE na RD Terchová

Pohledový beton odpovídá současným trendům v architektuře, ale jeho vlastnosti, cena i složitá realizace investora často odradí. S omítkou Ceresit VISAGE je to jinak. I u běžného zateplovacího systému s nimi snadno a rychle docílíte vzhled betonové fasády. Omítka je přitom odolná proti poškození i poškrábání a také proti povětrnostním vlivům. Také efekt struktury přírodního kamene - granitu nebo pískovce – dokáže vytvoří omítka z řady VISAGE. V paletě můžete najít odstíny lesklé černé, tečkované šedé i světlehnědé a béžové. Omítky se vzhledem pískovce naleznete v široké škále barev od krémově béžové přes červenou až po šedou. Do sortimentu patří také speciální šablony, díky kterým je možné vytvořit struktury typické pro kámen a cihly. Omítka Ceresit VISAGE s designem dřeva je ideální volbou pro každého, kdo hledá moderní materiály, které těží z krásy a elegance dřeva, ale nechce fasádu zatěžovat skutečným dřevem, které je navíc vystaveno působení počasí.

Ceresit VISAGE na RD Oldza

Domů a staveb, které mají na své fasádě některou z omítek a nátěrů Ceresit VISAGE, je už českém a slovenském trhu opravdu hodně. Jsou mezi nimi rodinné a bytové domy, hotely, stavby občanské vybavenosti. Velkou oblibu si získaly zejména omítky s designem dřeva, které kromě vzhledu volí investoři a architekti i pro jejich vlastnosti - omítky jsou hydrofobizované, odolné proti povětrnostním vlivům, plísním, řasám a houbám a je pro ně charakteristická vysoká paropropustnost.

Ceresit VISAGE | Bytový dům Žilina

Kontakt

www.ceresit.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem