Společnost Baumit představuje novou generaci kalkulátoru pro vytváření kalkulací a přehledu materiálového složení fasádních a omítkových systémů vč. zateplení, dále podlah, skladeb koupelen a balkónů nebo výběr betonových a zdicích směsí pro oblast hrubé stavby. Velkou předností Baumit Quido kalkulátoru je jeho intuitivní a jednoduché ovládání s výsledným přehledným výčtem vybraných systémů, komponent a propojením na širokou síť stavebnin.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Baumit Quido kalkulátor, který je dostupný na webových stránkách společnosti Baumit nebo přímo na adrese Baumitkalkulace.cz, je praktickým pomocníkem pro stanovení množství stavebního materiálu a jeho výsledné ceny jak pro koncové zákazníky z řad majitelů rodinných domů a bytů, tak i pro projektanty, rozpočtové nebo realizační firmy. Nová generace kalkulátoru nabízí velmi přehledné uživatelské prostředí, které zároveň umožní jednoduchou a intuitivní volbu toho správného materiálu ve správném množství, a především v systémovém řešení.

Společnost Baumit představuje novou generaci kalkulátoru pro vytváření kalkulací a přehledu materiálového složení fasádních a omítkových systémů vč. zateplení, dále podlah, skladeb koupelen a balkónů nebo výběr betonových a zdicích směsí pro oblast hrubé stavby. Velkou předností Baumit Quido kalkulátoru je jeho intuitivní a jednoduché ovládání s výsledným přehledným výčtem vybraných systémů, komponent a propojením na širokou síť stavebnin. (Zdroj: Baumit)

Kalkulátor nabízí svoji funkci ve třech základních kategoriích produktů podle jejich oblasti použití, a to Fasáda, Interiér a Exteriér včetně hrubé stavby. Každá kategorie nabízí další varianty odpovídajících produktových řad značky Baumit. Následně uživatel jednoduše zadává informace o výchozím stavu a ty ho vedou k výběru adekvátního systémového řešení. Předností kalkulátoru je efektivní forma poradenství, např. při zateplení fasády i na nestandardní povrchy, její obnově v důsledku mechanického nebo biologického napadení, stanovení množství zdicí malty na vyzdění hrubé stavby nebo aplikaci materiálů podporujících zdravé bydlení včetně revolučního systému IONIT.              

Po jednotlivém zadání všech požadovaných parametrů stavebních materiálů a výběru vhodných produktů vygeneruje Baumit Quido kalkulátor uživateli komplexní cenový propočet se všemi požadovanými parametry včetně možnosti získání slev v široké síti spolupracujících stavebnin. Tento dokument lze poté vytisknout v souboru PDF.

„Naším primárním cílem je nabídnout jednotlivým účastníkům výstavby jednoduchý nástroj pro specifikaci správného materiálového složení řešené konstrukce a získání cenové kalkulace pro jednodušší přehled a rychlé nacenění. Celý systém Baumit Quido kalkulátoru umožnuje i detailnější seznámení se s našimi výrobky, jejich přednostmi a oblastmi použití. I proto může sloužit současně jako nástroj pro výběr správné omítkové skladby nebo řešení podlahové konstrukce. Věříme, že se kalkulátor Baumit Quido stane výkonným a užitečným pomocníkem při návrhu a nacenění stavby či rekonstrukce,“ vysvětlil přednosti kalkulátoru Vladimír Franc, business development manager společnosti Baumit, spol. s r.o.  

Baumit.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem