Betonové tašky jsou oblíbené pro svůj vynikající poměr užitných vlastností a ceny, rozmanitost profilů a širokou škálu barev. Z pohledu životnosti střešních krytin se řadí k těm nejodolnějším.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Odolnost a životnost stavebních materiálů hraje při rozhodování investorů stále důležitější roli. Není divu, extrémní výkyvy počasí vedou k větší zátěži staveb. Betonové tašky se vyznačují minimální nasákavostí, a tím i vysokou mrazuvzdorností. Jsou mechanicky odolné a velmi pevné.  Jejich pevnost se dokonce v průběhu let zvyšuje. Betonové tašky mohou navíc přinášet celou řadu dalších praktických benefitů. Důkazem jsou betonové tašky s povrchovou technologií STAR a Protector PLUS a tašky s nejmodernější technologií AERLOX od společnosti BRAMAC. V čem jsou tyto střešní tašky výjimečné?

Betonové tašky jsou oblíbené pro svůj vynikající poměr užitných vlastností a ceny, rozmanitost profilů a širokou škálu barev. Z pohledu životnosti střešních krytin se řadí k těm nejodolnějším. (Zdroj: Bramac)

Betonové tašky s odolným povrchem

Střešní krytina by měla nejen splňovat estetické požadavky, ale hlavně poskytovat dokonalou ochranu a bezpečí. Zatímco povrch standardních tašek tvoří pouze několik vrstev barvy, u tašek s technologií STAR a Protector PLUS je navíc aplikována vrstva vysoce probarveného jemnozrnného betonu, která zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký povrch. Vyspělá povrchová technologie zajišťuje mechanickou odolnost krytiny, její ochranu před usazováním mechů, nečistot či řas a dlouhodobou stabilitu její původní barevnosti. Betonové tašky s technologií STAR mají navíc do povrchu integrované speciální pigmenty, které odráží část infračerveného záření, a tím omezují přehřívání střechy a podkroví.

S povrchovou úpravou Protector PLUS nabízí BRAMAC profil tašky Classic. Má elegantní tvar se symetrickým zvlněním, který skvěle padne k novostavbám i rekonstrukcím. V provedení STAR nabízí Bramac dva profily střešních tašek – Classic a Tegalit. Pro Tegalit jsou typické čisté, rovné linie a minimalismus, který koresponduje se současnými architektonickými trendy.

Střešní taška Classic Protector PLUS je vhodná pro novostavby i rekonstrukce. (Zdroj: Bramac)

Řešení pro krovy s limitovanou nosností

Výběr střešní krytiny se mimo jiné odvíjí od stavu konstrukce krovu. Je-li nosnost vašeho krovu limitována, zvolte střešní tašku Bramac Classic AERLOX,  která je o 30% lehčí než srovnatelná betonová taška. Nižší hmotnost je výsledkem unikátní výrobní technologie. Díky kombinaci optimalizace tvaru tašky, použití velmi kvalitního cementu a speciálního kameniva je zajištěno snížení hmotnosti tašky, a přitom je zachována požadovaná pevnost. Samozřejmě, i tento model splňuje normou požadované vlastnosti betonových tašek, jako jsou především tvarová stálost, pevnost a mrazuvzdornost. Také Classic AEROX  je opatřen vyspělou povrchovou technologií Protector PLUS s použitím mikrobetonu.

Všechny modely betonových tašek BRAMAC disponují komplexním a propracovaným systémem originálních střešních doplňků a příslušenství. Všechny systémové komponenty do sebe optimálně zapadají a dohromady vytvářejí Inteligentní střešní systém BMI BRAMAC. Jde o prověřené řešení střešního pláště, na které se vztahují nadstandardní záruky. BRAMAC nabízí 30letou záruku na kvalitu všech nabízených typů krytin. Dle vybraného příslušenství pak mohou zákazníci získat i 10letou nebo 15letou záruku na funkčnost střešního systému.

Betonová taška Classic Aerlox je o třetinu lehčí než srovnatelná betonová taška. (Zdroj: Bramac)

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem