Čerstvý vzduch a úspora energie jsou základní výhody větrání integrovaného přímo v okně. I-tec větráním jsou vnitřní prostory větrány dle potřeby, pohodlně a s úsporou energie.

Zdraví

Trvale čerstvý vzduch pro celý interiér a Váš dobrý pocit.Čerstvý vzduch se postará o dobrý pocit a spánek, vysokou schopnost koncentrace a výkonnost. Také alergici mohou dýchat – volitelné zabudování filtrů zamezí vnikání jemného prachu a pylu. Řízeným I-tec větráním se zamezí i tvorbě plísní.

Úspora energie

Nekontrolované nárazové nebo trvalé větrání vede k vysokým energetickým ztrátám. I-tec větrání je vybaveno integrovaným výměníkem s vysokou účinností. Takto dosažených 86 % zpětného zisku tepla sniží energetické ztráty na minimum.

Design

I-tec větrání je zcela integrováno do nového okenního systému KF 500 home pure. Na vnější a vnitřní straně okna jsou vidět pouze úzké ventilační mřížky.

Úzké ventilační mřížky.Oproti běžným ventilační systémům tedy nedochází ke zhoršení architektury v interiéru a exteriéru, ani k vysokým energetickým ztrátám, ke kterým by docházelo při nekontrolovaném nárazovém nebo trvalém větrání. Instalace větrání se provádí současně v jednom pracovním kroku s montáží okna.

Komfort

Okna s integrovaným I-tec větráním trvale zásobují obytné prostory čerstvým, čistým vzduchem. Přitom probíhá automatická výměna vlhkého vzduchu, nepříjemných pachů a škodlivin za čerstvý vzduch. Přímo na okně osazený ovládací prvek umožňuje komforní ovládání větrání.

Bezpečnost

Vventilačním systémem I-tec se zvýší i bezpečnost, neboť okno zůstává při výměně vzduchu zavřené a ochrana proti vloupání je tak funkční. Při odchodu z domu tak nedochází k nejistotě, zda po větrání nezůstala okna otevřená.

Kontakt

www.internorm.com

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem