Lepší zabezpečení celého domova, ale také efektivní šetření. To jsou základní pojmy, které se spojují s chytrou domácností v 21. století. Úsporné žárovky byly symbolickým prvním krokem, dnes jsme ale rozhodně ještě dál!

Usnadnění každodenních činností je na prvním místě, moderní lidé nechtějí v domácnosti trávit víc času, než je bezpodmínečně nutné. Mít přehled nad spotřebou elektřiny? Jistě, tím může všechno začít. Pokud chcete zkrotit výdaje, musíte vědět, kde začít. A se zásuvkami, které změří spotřebu za poslední den, týden nebo měsíc, budete vědět, jak se zachovat. Zálohy za odběr energií pak mohou být meziročně výrazně nižší!

Moderní bydlení se řídí i z mobilu

Zapnout a vypnout v aplikaci, bez nutnosti dalších kroků navíc. Chytrá domácnost je k dispozici všem, kteří jí otevřou domovní dveře, nedělá rozdíly a přizpůsobí se každé společnosti. A je jasné, že může mít hned několik podob. Jednou z nich jsou IP kamery, s nimiž získáte přehled o všem, co se doma děje. Pokud k vám domů dorazí nenechavci v době, když jste na dovolené, dostanete okamžitě zprávu. Bezpečnost je až na prvním místě a tato otázka se rozhodně nesmí nijak podcenit.

S aplikací spustíte kávovar nebo zhasnete žárovku, podle toho, co budete právě potřebovat. Proč se zvedat z pohodlí gauče, když se nabízí moderní řešení, které bude bavit všechny členy rodiny?

Teplota barev se může okamžitě změnit

Žárovka může mít v 21. století mnoho různých podob, stačí si je jen změnit v příslušné aplikaci ve vašem smartphonu. S chytrou žárovkou lze změnit teplotu světla z chladné na neutrální nebo naopak během okamžiku. Hledáte chvilku, kdy můžete nerušeně relaxovat? Nebo se chcete soustředit na nějakou práci? Zlákala vás snad v sobotu večer hodinka s oblíbenou literaturou? Na cel-tec.cz najdete zajímavou inspiraci, která se vám určitě zalíbí. 

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem