Uvažujete o rekonstrukci nebo novostavbě domu? Je vám bližší zachování původního charakteru nemovitosti, nebo naopak chcete dát vašemu projektu zcela nový rozměr?

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Pokud hledáte něco, co vašemu domu dodá na první pohled punc jedinečnosti a zvýší jeho estetickou i funkční kvalitu, rozhodně byste neměli přehlédnout výrobky společnosti Klinker Centrum, renomovaného a největšího dodavatele lícových cihel, cihlových obkladových pásků a cihlových dlažeb v České republice a Slovenské republice.

Stylová koupelna v hotelu Volarik v Mikulově má stěny obložené lícovými cihlami Retro.VB.Utah z nabídky firmy Klinker Centrum (Zdroj: Klinker)
Díky široké nabídce produktů a individuálnímu přístupu ke každé zakázce budete mít splnění svého snu na dosah ruky.
Důležitou roli však nehraje pouze nenapodobitelná krása materiálu, ale také jeho kvalita. Lícové cihly a cihlové obkladové pásky mají především výborné samočisticí vlastnosti, vysokou pevnost, nízkou nasákavost, mrazuvzdornost a neomezenou životnost.
Materiály jsou 100% ekologické.
Dopřejte si opravdu špičkové řešení, které zajistí vašemu domu dlouhodobě styl, krásu i kvalitu díky cihlovým obkladům a dlažbám společnosti Klinker Centrum, s. r. o.

Lícový pásek W.WDFP.Kastanjebruin (Zdroj: Klinker)

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem