Určitě jste se již někdy setkali se standardní a v podstatě „notoricky známou“ dlažbou HOLLAND, která se používá na dláždění chodníků, parkovacích míst, cestiček okolo rodinných domů a dalších zpevněných ploch.

Dlažba jak ji neznáteSpolečnost PRESBETON objevila skrytý potenciál této dlažby a pomocí speciální povrchové úpravy, tzv. rumplováním, oživila tuto v podstatě zcela obyčejnou dlažbu. Při rumplování jsou plochy a hrany záměrně otlučeny a svým vzhledem tedy imitují staré dlažební kameny. V rumplovaném provedení působí tato dlažba velice ušlechtilým dojmem, který ještě podtrhují vybrané barevnosti – přírodní barva a colormixy Arktis, Kalahari a Festival.

Dlažba HOLLAND s rumplovaným povrchem se vyrábí ve dvou formátech – 200x100 mm a 200x200 mm. Obdélníkové a čtvercové kameny lze spolu vzájemně kombinovat do zajímavých skladebností nebo lze pracovat jenom s jedním formátem.

Dlažba jak ji neznáte„Nová tvář“ této dlažby umožňuje využití všude tam, kde vynikne její přirozený vzhled - v okolí rodinných domů, v zahradách, parcích aj. Svým vzhledem je také předurčena na zpevněné plochy v historických částech měst a obcí. Vyrábí se ve výšce 60 mm, a je tedy vhodná pro lehký a středně náročný provoz, tzn. občasný pojezd osobními automobily.

Ve výrobním programu společnosti PRESBETON je více výrobků s rumplovaným povrchem, které lze spolu vzájemně kombinovat, např. místo standardních obrubníků lze použít Rumplovaný krajový kámen nebo pro výstavbu plotů či zídek se hodí rumplované zdicí kameny CRASH BLOCK. Všechny zmiňované výrobky jsou opatřeny impregnací proti znečištění a pronikání vody.

Více informací se dozvíte na www.presbeton.cz.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem