8 domů, 5 dnů, 4 architekti a 4 vizualizátoři… Taková bude Charity Show v rámci veletrhu For Arch 2015! Nabídne návštěvníkům nečekanou „live“ show a pořadatelům věhlas. A co víc? Výtěžek z akce půjde na dobrou věc (charitativní projekt Škola pro Barmu)! Vše propukne již 15. 9. 2015.

Pražské architektonické studio de.fakto pod taktovkou architekta Martina Sladkého pozvedne povědomí o veletrzích For Arch a For Interiér. Ambiciózně pořádají velkolepou charitativní show, která nabídne návštěvníkům nečekané zážitky, pořadatelům věhlas a výtěžek bude věnován na charitativní účely.

V rámci veletrhů bude vystavěna v hlavní části vstupní haly č.2profesionální expozice, kde bude zázemí pro čtyři architekty a čtyři vizualizátory v tzv. dvoučlenných týmech, kteří budou po dobu pěti dnů tvořit projekty rodinných domů podle jedinečných vybraných uchazečů.

For Arch Charity Show 2015Ti budou vybráni na základě zaslaných přihlášek se stručným zadáním projektu. Nejdůležitější částí přihlášky, která bude posuzována odbornou porotou, bude zadání (včetně katastrální mapy, fotografií… i výši částky, kterou jsou ochotni věnovat na charitativní projekt).

Osm nejatraktivnějších zadání bude v odpoledních hodinách v první den veletrhu vybráno na slavnostním hlasování porotou, která zasedne ve složení vybraného zástupce veletrhu ABF, architekta Martina Sladkého ze studia de.fakto, Jana Tilingera (zástupce charitativního projektu nadace Surya projektu Škola pro Barmu) a moderátora celé show Jakuba Koháka.

Přihlášky, vybrané porotou, si rozdělí architekti a vizualizátoři a následující dny celého veletrhu budou před očima návštěvníků veletrhu vytvářet neuvěřitelné projekty. Pro diváky je zajištěna neuvěřitelná show a pro výherce fascinující výsledek.

For Arch Charity Show 2015Každý den se bude vysílat na obrazovkách zabudovaných v improvizované expozici sestřih toho nejlepšího a živý obraz z aktuálního stavu jednotlivých projektů.

Pátý den akce se bude konat opět za přítomnosti Jakuba Koháka představení již hotových projektů a také oficiální vyhlášení výtěžku pro charitativní projekt Jana Tilingera v Asii.

Projekt proběhne pod záštitou pořadatele veletrhu ABF, architektonického a designérského studia de.fakto a dalších mediálních i komerčních partnerů a sponzorů.

Registrace na www.forshow.cz právě teď!

Kontakt

DE.FAKTO CZ, Vejvodova 3, Praha 1, tel.: 224 233 815, www.defakto.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem