Současná nelehká situace vyvolaná pandemií koronaviru, konkrétně omezení pohybu osob, odchod zahraničních dělníků a zpomalení administrativy související se stavebním řízením, se negativně projevila i u řady stavebníků rodinných domů, kteří své stavby již zahájili, nebo kteří se v těchto týdnech chystali svou stavbu zahájit.

(Komerční prezentace)

S ohledem na situaci vyvolanou pandemií koronaviru se rozhodla česká společnost HELUZ svou každoroční Jarní akci v letošním roce mimořádně prodloužit. V jejím rámci tak mají stavebníci o celý měsíc déle na registraci (do 15. května 2020), jakož i na vývoz zdiva HELUZ FAMILY nebo HELUZ FAMILY 2in1, za který mohou získat nosné žaluziové a roletové překlady za 1 Kč/ks (s kaucí až do 31. července 2020). (Zdroj: HELUZ)S pochopením pro tyto nepředvídatelné okolnosti se rozhodla česká společnost HELUZ svou každoroční Jarní akci v letošním roce mimořádně prodloužit. V jejím rámci tak mají stavebníci o celý měsíc déle na registraci (do 15. května 2020), jakož i na vývoz zdiva HELUZ FAMILY nebo HELUZ FAMILY 2in1, za který mohou získat nosné žaluziové a roletové překlady za 1 Kč/ks (s kaucí až do 31. července 2020).

„Minimální úsporou je pro stavebníky kolem 5 000 korun za nejkratší roletový a žaluziový překlad, ale mnohým stavebníkům společnost HELUZ touto akcí už přispěla v řádu desítek tisíc korun. Bereme to jako naši formu podpory českého stavebnictví v komplikované době, protože ušetřené prostředky může stavebník využít pro jiné účely v dalších fázích stavby, aniž by musel obětovat budoucí komfort bydlení,“ vysvětluje obchodní ředitel společnosti HELUZ.

Překlad HELUZ FAMILY 3in1 nosný (Zdroj HELUZ)

Jarní akce HELUZ 2020 je určena pro koncové zákazníky (fyzické osoby), kteří si objednají stavební materiál HELUZ pro hrubou stavbu vlastního rodinného domu v České republice a odeberou jej ve stanoveném termínu. Podmínkou účasti je registrace prodloužená do 15. května 2020, zpracování Výkazu výměr dle projektové dokumentace a odebrání stavebního materiálu od společnosti HELUZ. Za každých ucelených 15 palet obvodového zdiva HELUZ FAMILY nebo HELUZ FAMILY 2in1 má zákazník nárok na jeden nosný žaluziový a roletový překlad HELUZ za 1 Kč/ ks včetně DPH.

Podmínky pro získání akční nabídky Heluz.cz/akce.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem