Hlavním tématem při stavbě domů, škol a budov od roku 2020 je nulová spotřeba energie. S nulovou spotřebou energie se budou nyní muset stavět všechny budovy. A právě společnost KM Beta k tomu má také co říct. Přesně těmi potřebnými vlastnostmi se totiž vyznačuje pálené zdivo KMB PROFIBLOK. Oproti konkurenci je pevnější a teď navíc ještě mnohem levnější.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Do konce dubna máte možnost nakoupit v jarní akci nosné zdivo šíře 300 mm za cenu pod 540 Kč/m2 bez DPH, nosné zdivo šíře 240 mm za cenu pod 440 Kč/m2 včetně DPH nebo třeba nenosné příčkové zdivo šíře 115 mm za cenu 250 Kč/m2 bez DPH.  

Hlavním tématem při stavbě domů, škol a budov od roku 2020 je nulová spotřeba energie. S nulovou spotřebou energie se budou nyní muset stavět všechny budovy. A právě společnost KM Beta k tomu má také co říct. Přesně těmi potřebnými vlastnostmi se totiž vyznačuje pálené zdivo KMB PROFIBLOK. Oproti konkurenci je pevnější a teď navíc ještě mnohem levnější. (Zdroj: KM Beta)Ve všech případech je v ceně zahrnuté zdicí lepidlo pro tenkovrstvé zdění na žebra. U ucelených kamionů zboží je navíc přeprava zdarma až na stavbu. Dodávku lze kombinovat i s dalšími výrobky společnosti KM Beta – střešní krytinou, omítkami, sádrovými potěry a lepidly.

Zajištění statiky a tepelné ochrany je jednou z hlavních funkcí vnější stěny budovy. Horší tepelně izolační, ale výborné mechanické vlastnosti mají tradiční konstrukční materiály jako beton, vápenopísek nebo pálené zdivo. Naopak špatné mechanické vlastnosti a oproti tomu nejlepší tepelně izolační vlastnosti mají materiály jako polystyrén, minerální izolace, izolační pěny apod.

Hlavním tématem při stavbě domů, škol a budov od roku 2020 je nulová spotřeba energie. S nulovou spotřebou energie se budou nyní muset stavět všechny budovy. A právě společnost KM Beta k tomu má také co říct. Přesně těmi potřebnými vlastnostmi se totiž vyznačuje pálené zdivo KMB PROFIBLOK. Oproti konkurenci je pevnější a teď navíc ještě mnohem levnější. (Zdroj: KM Beta)

Snižování tloušťky                                             

Své limity již vyčerpaly pro dosažení tepelně izolačních schopností doporučených pro pasivní domy všechny tradiční materiály (zvyšování počtu dutin, snižování tlouštěk stěn a jejich vylehčování).

Máme tedy dvě cesty – vyplňování těchto materiálů různými izolanty, nebo cesta, kterou doporučuje společnost KM Beta u svých zdicích prvků KMB PROFIBLOK. Tou je snižování tloušťky nosných stěn při zvyšování jejich mechanických vlastností a dodatečné zateplování, kdy tloušťka izolantu umožní volitelnost výsledných hodnot součinitele prostupu tepla stěny.

Společnost KM Beta vyrábí zdicí materiály KMB PROFIBLOK pro nosné stěny v tloušťkách 300, 240, případně 175 mm ve variantách broušené a nebroušené. KM Beta tím nabízí své řešení pro výstavbu budov s téměř nulovou spotřebou energie. Skloubit všechny požadavky architektury, statiky, funkčnosti a energetiky, to bude největší úkol pro projektanta či architekta.

Více informací najdete na www.kmbeta.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem