Krb nemusí znamenat jen atraktivní pohled do plamenů a jednu či dvě vyhřáté místnosti. Topné zařízení Schiedel Kingfire Aqua S obsahuje integrovanou krbovou vložku s výměníkem a přípravu připojení na teplovodní topení. Díky tomu umí poskytnout víc než jen pár hodin ohnivé podívané. Je ideální jako doplňkový zdroj vytápění, například k topení plynovým kotlem.

Zařízení je snadno a komfortně ovladatelné a lze ho podle potřeby regulovat tak, aby co nejlépe navazovalo na primární systém vytápění a ohřevu vody. Pro majitele rodinných domů představuje výbornou možnost, jak s minimálními náklady v domě přitápět.

Schiedel Kingfire Aqua S představuje moderní, ekonomicky nenáročné a přitom efektivní řešení doplňkového vytápění pro celý dům.Schiedel Kingfire Aqua S představuje moderní, ekonomicky nenáročné a přitom efektivní řešení doplňkového vytápění pro celý dům. Systém s komínem je propojen s integrovanou krbovou vložkou a dále napojen na vodní okruh, takže uživatelům nabízí doslova 3 v 1. Celé topné zařízení včetně odvodu spalin se dodává jako komplet, který se jednoduše, během několika desítek minut, nainstaluje pomocí jeřábu. Vlastní návrh topné soustavy a její následné zapojení musí vždy zajistit specializovaný topenář.

Kingfire Aqua S představuje unikátní řešení jak pro klasické novostavby, tak pro montované domy, u nichž je důležitá rychlost výstavby. Protože je celý systém nezávislý na vzduchu v místnosti, je ideální pro nízkoenergetické a pasivní rodinné domy. Krbový modul s rozměry 550 x 550 x 2940mm zabírá pouze 0,3m2 podlahové plochy a zaujme svojí nadčasovou elegancí. Lze ho obezdít, omítnout nebo obložit keramikou, takže zkrášlí prakticky jakýkoli interiér. Sofistikovaná technologie se postará o optimální spalování i maximální využití paliva. Díky kvalitnímu komínu je zajištěn bezpečný odvod spalin od spotřebiče, krb umožňuje vychutnat si krásu plápolajícího ohně. Pro vytápění místností je vedeno připojení k ohřevu radiátorů.

Schiedel Kingfire Aqua S představuje moderní, ekonomicky nenáročné a přitom efektivní řešení doplňkového vytápění pro celý dům.Krbovou vložku a vytápěcí soustavu lze provozovat až po připojení na vodu. Bezpečnost topení zajišťuje ventil zpětného toku a také speciální tepelná odtoková pojistka TAS, kterou je nutno napojit na okruh studené vody v domě. Tato pojistka se stará o to, aby v situaci, kdy není možný odběr tepla vstupujícího do vody, nedošlo k přehřátí krbové vložky.

Topné zařízení Schiedel Kingfire Aqua S disponuje celkovým výkonem 7,2 kW, výkon na ohřev místnosti je 2,8 kW, na ohřev vody 4,4 kW, celková účinnost pak 83,5 %. Schiedel Kingfire Aqua S lze zakoupit od 130 000 Kč (včetně DPH).

Více informací naleznete na www.schiedel.cz.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem