Otopný žebřík se stal nezbytnou součástí moderní koupelny. Na trhu dnes najdete koupelnové žebříky mnoha barev i tvarů a se zbytkem prostoru je tak snadno sladíte. KORADO nabízí u všech svých koupelnových těles KORALUX i variantu originálního a praktického prostorového uchycení.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

KORALUX LINEAR CLASSIC prostorové uchycení (Zdroj: KORADO)Koupelnové žebříky jsou dnes k dostání v řadě technických i designových modifikací. Můžete si vybrat z mnoha typů i rozměrů, které ovlivní výsledný tepelný výkon. Tělesa jsou vhodná do teplovodních systémů ústředního topení s nejvyšším provozním přetlakem vody 1,0 MPa. Jsou určena pro systémy s nuceným i samotížným oběhem teplonosné látky. Vyrobena jsou z uzavřených ocelových profilů, přičemž na tělesa je značkou KORADO standardně dávána záruka 5 let.

Všechna koupelnová otopná tělesa KORALUX disponují nejen uchycením ke stěně, ale také méně obvyklým prostorovým uchycením díky stěnovým konzolám. Díky němu se ze zdroje tepla může stát i praktická příčka, kterou opticky oddělíte například prostor toalety.

Trubková otopná tělesa KORALUX můžete zapojit nejen na klasickou otopnou soustavu, ale vyrábějí se i jako samostatná přímotopná elektrická tělesa. Využijete je tedy i tehdy, když nechcete zasahovat do otopné soustavy. Výhodu elektrického připojení oceníte při rekonstrukci, pokud si nechcete vysekat obklady, ale jen připojit žebřík. Přímotop je také ideální pro dotápění i mimo topnou sezónu. Konstrukční řešení umožňuje dosoušení textilií. V nabídce nyní naleznete sušáky i věšáky.

Většinu modelů KORALUX lze využít i pro kombinované vytápění (teplá voda – elektřina), díky sadě pro elektrické vytápění s regulátorem i bez regulátoru teploty.  Barevná provedení téměř 200 odstínů barev RAL dovolují přizpůsobit těleso barvě koupelny. V sortimentu značky KORADO najdete KORALUX od klasické bílé barvy až po luxusní sérii v chromu.

Koralux Linear Comfort (Zdroj: KORADO) 

Nemusíte ale zůstávat jen u klasických žebříků. Moderní a jednoduchý vzhled designového radiátoru KORATHERM AQUAPANEL není přehnaně extravagantní a hodí se tedy do každé koupelny. Rovné, geometricky přesně uspořádané profily tohoto tělesa působí luxusním a neokoukaným dojmem. I tento designový model je v provedení kombi, takže mimo topnou sezónu, kdy máte otopnou soustavu třeba i vypnutou během léta, můžete přitápět pouze elektrickým topným tělesem, které je součástí tohoto provedení koupelnového žebříku.

Koralux Linear Max (Zdroj: KORADO)

Vše najdete na Koupelny.korado.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem