Otázka vytápění je samozřejmě velice individuální, vždy záleží zejména na tom, jaký objekt budete vytápět. Zda je tento objekt zateplený nebo nikoliv, jaké jsou zde možnosti přeměňovat energii na teplo, jak je objekt velký a zda je obýván celoročně. U dobře zateplených objektů může být vytápění elektrickou energií samozřejmě velmi zajímavé, protože jsou zde nízké tepelné ztráty. Také se využívá hojně tam, kde třeba není dostupná plynová přípojka. Plyn je dnes navíc velmi drahý. Pokud není objekt zateplen, může být elektrická energie zajímavá také u sezónně obývaných objektů, jako jsou chaty a chalupy.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Vytápějte elektrickou energií efektivně

Pokud si však představíme vytápění díky elektrické energii, většině lidí vyvstane na mysli klasický přímotop. Ten však není příliš efektivní. Zajímavější řešení v tomto případě nabízí infratopení. To s využitím infračerveného záření, dokáže navodit tepelnou pohodu v místnosti i při nižší teplotě, než tomu je v případě konvenčního vytápění. Jak je to možné? Je to právě díky sálavému teplu, které neohřívá vzduch, jako je tomu v případě konvekčních topidel.

Pokud se rozhodnete pro koupi infrazářiče, můžete se vybrat z celé řady modelů, podle toho, k jakému použití jej plánujete pořídit. Na výběr jsou modely jak přenosné, tak ty, které se instalují na stěnu jako topné panely. (Zdroj: Gavri.cz)

Využijte veškerých výhod infrazářičů

Ohřívání přímo vzduchu je také energeticky mnohem více náročné. Jelikož v případě infrazářičů je tomu jinak, je zde také úspora elektrické energie. Pokud se rozhodnete pro koupi infrazářiče, můžete se vybrat z celé řady modelů, podle toho, k jakému použití jej plánujete pořídit. Na výběr jsou modely jak přenosné, tak ty, které se instalují na stěnu jako topné panely. Výhodou těchto zařízení tedy je:

  • Rychlý ohřev
  • Efektivní sálavé vytápění
  • Jednoduchá údržba
  • Možnost vyhřívat pouze konkrétní místnost

Již jsme si řekli, že díky sálavému teplu je u infrazářičů ihned příjemně. Kromě toho nemáte žádné starosti s jejich údržbou, což neplatí třeba u vytápění plynem nebo pevnými palivy. Je možné také topení pouze v jedné místnosti, aniž by bylo potřeba zapínat centrální systém vytápění. Každý panel je totiž samostatnou jednotkou.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem