O celkovém dojmu rozhodují detaily, což platí i pro střešní okna VELUX. Takovým detailem je například snadné a pohodlné otvírání, zejména pokud zůstáváte věrni manuálnímu ovládání střešních oken. VELUX proto zkonstruoval nové horní madlo s oblejším ergonomickým tvarem pro střešní okna v nejprodávanějších kategoriích Standard a Standard Plus.

Zásadním konstrukčním vylepšením je možnost jednoduchého uchopení z obou stran, což zpříjemňuje každodenní manipulaci. Vedle praktického a moderního designu zákazníci na novém madle ocení také bezúdržbový hliníkový materiál a elegantní vzhled.

Nové horní madlo pochopitelně disponuje všemi dosavadními výhodami: Stačí jednou zatáhnout a ventilační klapkou okna začne dovnitř proudit čerstvý filtrovaný vzduch. Dvoustupňový ventilační systém umožňuje vašemu domovu dýchat i při zavřeném okně, prach ani hmyz však zabudovaný vzduchový filtr do interiéru nevpustí.

velux-nove-horni-madlo-2 55722

Střešní okna VELUX Standard a VELUX Standard Plus s novým horním ovládáním mohou být snadno adaptována na dálkové ovládání. Stačí je doplnit motorem na elektrický nebo solární pohon a získáte nebývalý komfort. A také klid, protože součástí každé sady pro dálkové ovládání je dešťový senzor, který okno automaticky zavře při prvních kapkách deště.

Nové madlo si mohou pořídit i majitelé starších střešních oken s horním ovládáním. Snadno lze namontovat na všechna okna VELUX typu GZL, GLL a GLU.

velux-nove-horni-madlo-3 55723

Klasické dilema: Horní, nebo spodní ovládání střešního okna?

Jakub Mrázek, produktový specialista společnosti VELUX: Za mě platí jednoduché pravidlo, horní ovládání bych volil v případě, že je ovládání okna výškově pohodlně dosažitelné. Doporučujeme ho u nadezdívky do 120 cm, zohlednit je třeba i velikost okna a sklon střechy. A pokud by snad věkem ubyly síly nebo centimetry, střešní okna VELUX s  horním madlem lze doplnit o dálkové ovládání.

Další informace naleznete na adrese www.velux.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem