Už to nejsou jen pouhé čtyři stěny, ale společník, který se stará o vaše zdraví a pohodlí, a to vše za výbornou cenu! Tak právě takhle představila v únoru společnost RD Rýmařov svůj nový typový dům Kubis 631, nejmladšího zástupce rodiny oblíbených dřevostaveb, jakých firma postavila za posledních 40 let už více než 22 tisíc.

Nový rodinný dům o dispozicích 4 + kk s možností jednoduché úpravy na 5 + kk v moderním stylu pořídíte za necelé dva miliony korun včetně základové desky a DPH. Svým uživatelům poskytne naprosto dostačující užitnou plochu 102,61 metrů čtverečních. Bez problému se přizpůsobí jakýmkoliv individuálním požadavkům zákazníků, takže každý dům se může stát originálem.

Kubis 631 ale není jen dobře promyšlený dům řešící prostor do všech detailů, ale odlišuje se i unikátním inteligentním systémem řízení vytápění a větrání „SIEMENS Synco Living“, který je již v základní ceně domu. Tento systém šetří majitelům peníze tím, že umožňuje mj. regulaci teploty ve všech místnostech samostatně podle týdenních časových programů s možností centrálního ovládání výkonu ventilační jednotky tak, aby vždy odpovídal skutečným potřebám na teplo i větrání apod. Obsluhovat ho zvládne i naprostý laik. 

KUBIS 631, dřevěný obklad

(Nad)standardní vybavení

A tím výčet pozitiv rozhodně nekončí. Dvoupodlažní dům nabízí v základní ceně přístřešek s pergolou pro automobil, nebo si lze za příplatek zvolit garáž se vstupem z obou stran. Sedlová střecha s betonovou krytinou o sklonu 25° ukrývá obvodové stěny s vnitřní izolací 120 + 40 mm a vnější termofasádou 100 mm uzavřenou strukturní barevnou omítkou nebo dřevěným obkladem. Standardní vybavení zahrnuje okna a terasové dveře vyrobené ze sedmikomorových PVC profilů v bílé barvě s izolačním trojsklem. V interiéru jsou navržené plné dýhované dveře KASARD s obložkovou zárubní a protihlukovým průběžným gumovým těsněním. V základní nabídce obsahuje také schodiště mezi přízemím a obytným podkrovím v provedení „buková spárovka“. V obytných místnostech a na chodbě v podkroví je laminátová podlaha nebo koberec, v ostatních místnostech dlažba.

Ve standardním provedení jsou rovněž obklady v koupelně a na WC do výše dveří a v koupelně v přízemí za zařizovacími předměty. Klient si samozřejmě může za další nadstandard připlatit. 

Bydlet můžete už za měsíc!

Cílevědomá práce na technických parametrech, maximální přesnost při zabezpečování kvality a propracovaná logistika umožňují společnosti RD Rýmařov realizovat v rámci dnů to, co jiní realizují v rámci měsíců. A toto platí i v případě revolučního energeticky efektivního typového domu Kubis 631. Stěhovat se můžete do měsíce! Postup výstavby typových domů stejně jako Kubis 631 můžete zhlédnout ve videoprezentaci společnosti RD Rýmařov na webových stránkách www.rdrymarov.cz.

logo MessengerPoslat Messengerem