Přednosti plastového střešního okna jsou již všeobecně známé – dlouhá životnost a prakticky žádná údržba. Roto je navíc ohleduplné k životnímu prostředí, protože plastové střešní okno Designo je vyráběno z materiálu, který je recyklovatelný. Je však pravda, že dřevěné střešní okno a jeho teplý tón má své kouzlo.

V současné době Roto nabízí možnost, jak propojit útulnou atmosféru dřevěného vzhledu okna s funkčností a praktičností střešního okna plastového.

Roto WDF R8Dekorové fólie

Kyvné střešní okno Designo R4 a výsuvně kyvné střešní okno Designo R7 nabízí společnost kromě ve standardní bílé barvě také v odstínu Borovice a Zlatý dub, a trefí se tak do vkusu a potřeb každého zákazníka. Zároveň se svým dřevěným dojmem vždy přizpůsobí vzhledu a barevnosti interiéru a v podkroví mohou vzniknout nejrůznější designové kombinace a hry barev, aniž by bylo nutné se zříkat výhod plastového bezúdržbového profilu. Stejně jako samotný plastový profil jsou totiž také dekorové fólie z materiálu, který se snadno udržuje a starost o ně je minimální.

KieferVnitřní ostění také v barvě dřeva

Plastové vnitřní ostění se vyznačuje snadnou montáží, ale především moderním a přirozeným vzhledem. Je odolné proti vlhku a v podstatě bezúdržbové, takže je výborným doplňkem střešních oken. Kromě vnitřního ostění v bílé barvě nabízí Roto také odstín Borovice a Zlatý dub a umožní zalít podkroví příjemným teplým dřevěným tónem.

Střešní okna Designo i vnitřní ostění jsou vysoce hodnotné, nabízejí moderní vzhled a technologii budoucnosti.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem