Akce se týká vybraných střešních oken s trojsklem (U5, U6, R3) a čtyřsklem (U8), za které bude koncovým zákazníkům na bankovní účet zaslána prémie dle typu zakoupeného střešního okna.

Podzimní prémie

Akce trvá od 1.9. do 30.11. 2015

Zákazník za nákup max 6 kusů Výrobků FAKRO zahrnutých do akce získá prémii dle následujícího principu

  •  1000  zpět za kyvné střešní okno se zasklením U5
  • 1200 Kč zpět za výklopně-kyvné střešní okno se zasklením U5
  • 1500 Kč zpět za super energeticky úsporné střešní okno FTT U6, FTT U8, FTT R3

Podrobné informace naleznete na www.fakro.cz.

FAKRO FTT Thermo super energeticky učinné střešní oknoKyvná střešní okna jsou oblíbenou konstrukcí oken se závěsy umístěnými v polovině výšky okna. Pohodlnou obsluhu přináší klika umístěná v dolní části křídla, která umožňuje spárové větrání ve dvou polohách. Kyvná střešní okna mohou být vyrobena z borovicového dřeva nebo z vícekomorových PVC profilů v bílém provedení, v dekoru borovice či zlatý dub.

FAKRO FTT U6 trojsklo průřezVýklopně-kyvná střešní okna jsou okna nové generace se dvěma oddělenými funkcemi otevírání, výklopnou a kyvnou. Výklopná funkce v rozsahu 0-35° umožňuje přístup ke spodní hraně okna a přináší neomezený výhled ven. Volbu způsobu otevírání zajišťuje přepínač preSelect dostupný po otevření křídla. Výklopně-kyvná střešní okna mohou být dřevěná nebo vyrobená z PVC profilů bílé barvy, nebo profilů v dekoru borovice či zlatý dub.

Super energeticky úsporná střešní okna jsou speciální okna určená pro energeticky úsporné a pasivní stavby. Zasklení je osazeno ve speciálně vyprojektovaném rámu křídla, který je konstruován ze širších dřevěných profilů ve srovnání se standardním oknem.

Kontakt

www.fakro.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem