I když nejste zrovna společenští, čas od času se stane, že k vám přijde návštěva. A to první, co uvidí, jsou vchodové dveře do rodinného domu. I takový drobný detail už zanechá dojem. Dveře by vás proto měly dobře reprezentovat. A když si na něco takového nepotrpíte, měli byste myslet aspoň na to, že dveře patří mezi vizuální vjemy, které budou zanechávat dojem i na vás. A to každý den. Jak tedy můžou ovlivnit vzhled vašeho domu?

Vzhled a bezpečí vchodových dveří do rodinných domů

Dveře dokáží splňovat několik funkcí naráz, nejen že mohou dobře vypadat, ale zároveň umí ochránit vaši domácnost. Bezpečné vchodové dveře do domu totiž mají kvalitní rámovou konstrukci, která je vyztužená kalenou ocelí. A součástí dveřního křídla jsou i další prvky, které zabrání manuálnímu poškození dveří nebo jejich vysazení z pantů.

Běžně se už setkáte také s dobrými tepelně-izolačními vlastnostmi dveří a ochranou proti hluku. Všechny tyto aspekty přitom nejsou vidět. Izolace totiž není řešena nevzhledným polstrováním apod. Dveře tak vypadají jako každé jiné, jenom luxusněji, kvalitněji a přesně tak, jak chcete. Vybrat si můžete z několika dřevěných dekorů, barev nebo prosklených variant.

Vchodové bezpečnostní dveře do rodinných domů sladíte snadno

Chcete vchodové bezpečnostní dveře do domu sladit s exteriérem? Pak se nezapomeňte zaměřit na dům jako na celek. Vaši pozornost by rozhodně neměly upoutat jen některé prvky. V potaz musíte vzít barvu a materiál oken, světel, fasády, chodníčku nebo třeba garáže.

Zatímco k moderním rodinným domům lépe sednou tmavé nebo jednolité barvy, klasické bílé vchodové dveře do domu se hodí k barevnější fasádě domu. Vchodové dveře do domu zlatý dub zase skvěle doplní novostavbu nebo dřevostavbu.

Exteriér máte vyřešený? Skvěle. Nezapomeňte ale ani na chodbu. Vchodové dveře do domu 80 cm i 90 cm můžete sladit s podlahou a nábytkem v předsíni. Stejný odstín je vždy dobrá volba, ale nebojte se vsadit ani na kontrasty.

Zdroj: HT Dveře

PVC folie vám zajistí snadnou údržbu

Barvu jste už vybrali? Perfektní. Teď se zaměřte na materiál, kterým jsou bezpečnostní dveře potaženy. Ideální je PVC folie, která odolá dlouhodobému vlivu světla, počasí i stárnutí materiálu. Pro její údržbu přitom stačí používat klasické čisticí prostředky.

Kromě klidnějšího úklidu vám tak volba dveří se správným materiálem zajistí také stálost barvy nebo dekoru, který jste si vybrali.

Výběr vám usnadní odborníci

Stále se nemůžete rozhodnout? Nechte si poradit od odborníků firmy HT Dveře. A když už budete na pobočce, můžete si dekory prohlédnout na vlastní oči. Nastavení vašeho počítače nebo mobilu totiž může mírně zkreslit barevnost dekoru. Je proto vždy lepší si výběr barvy potvrdit přímo na prodejně.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem