Současná architektura preferuje jednoduchý a čistý design, ve kterém se často objevují hliníková okna. Hlavní předností „hliníku“ je elegantní vzhled subtilní konstrukce a k tomu navíc tvarová stabilita a pevnost. Ale protože každá mince má dvě strany, vykazuje hliník oproti plastu horší tepelněizolační vlastnosti a samozřejmě i vysokou cenu. Kdo však přece jen preferuje hliníkový design a přitom potřebuje ušetřit, může zvolit neméně vkusné řešení v podobě hliníkových obložek.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Hliníkové obložky REHAU kombinují perfektní design s praktickou funkčností. Snoubí originální vzhled a barevnost hliníku společně s lepšími izolačními schopnostmi plastu.

Hliníkové obložky REHAU kombinují perfektní design s praktickou funkčností. Snoubí originální vzhled a barevnost hliníku společně s lepšími izolačními schopnostmi plastu. (Zdroj: REHAU)Obložky jsou velmi oblíbené v sousedním Rakousku, ale i u nás získávají na stále větší popularitě. Jsou ideálním řešením v případě, pokud chce majitel nemovitosti sladit vzhled fasády respektive zahrady, ve kterém se objevují hliníkové nebo kovové prvky konstrukce. Hliníkové obložky mají vzhled eloxovaného hliníku nebo se lakují práškovými barvami podle vzorníku RAL, který nabízí nepřeberné množství odstínů. Výjimkou nejsou ani speciální dekory jako například strukturované barvy, matný či polomatný lak apod. Hliníkové obložky REHAU se na okenní profily jednoduše „nacvaknou“. Lze je také za určitých okolností instalovat i dodatečně, a to jak na otočná okna a dveře, tak na vyklápěcí a sklápěcí, popřípadě na pevně zasklené. Výjimku netvoří ani vícedílná okna i dveře nebo okna s příčkami. Omezení platí pouze u okenních křídel otevíraných směrem ven. 

Hliníkové obložky REHAU kombinují perfektní design s praktickou funkčností. Snoubí originální vzhled a barevnost hliníku společně s lepšími izolačními schopnostmi plastu. (Zdroj: REHAU)

Top varianta: GENEO plus hliníkové obložky

Hliníkové obložky REHAU kombinují perfektní design s praktickou funkčností. Snoubí originální vzhled a barevnost hliníku společně s lepšími izolačními schopnostmi plastu. (Zdroj: REHAU)Špičková okna GENEO s promyšlenou a roky ověřenou konstrukcí profilu, vyrobeného z hi-tech kompozitního materiálu RAU FIPRO X budou působit s hliníkovými obložkami jako celek absolutně harmonicky a propůjčí oknům kromě nadstandardního vzhledu ty nejlepší vlastnosti, kterých lze v současné době dosáhnout. Patří mezi ně jak zmíněné tepelněizolační vlastnosti, tak i tvarová stabilita, která je předpokladem pro velkoformátové konstrukce okenních systémů. Nezapomínejme také na vyšší hlukový útlum a bezpečnostní hledisko. Kromě designu plní hliníkové obložky i ochrannou funkci plastových profilů.

Více na Rehau.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem