Ekologická plastová střešní okna, vyrobena z PVC profilů obsahujících až 63 % recyklovaného materiálu. Navíc materiály použité na výrobu okna, jako jsou: sklo, plastové profily, hliníkové a ocelové komponenty, lze prakticky ze 100 % znovu použít. Vícekomorové PVC profily jsou zpevněny pozinkovanými ocelovými výztužemi, které zabraňují jejich deformaci, a jsou vyrobeny na bázi ekologického stabilizátoru vápníku a zinku.

Poskytují dostatek přirozeného světla v podkrovní místnosti. Díky tomu se člověk v podkroví cítí dobře a rád tam tráví čas.

Zaručují bezpečí a klid na dlouhá léta. Okna mají dlouhou životnost a odolávají povětrnostním vlivům. Materiál, ze kterého jsou vyrobena, neabsorbuje vlhkost a nevyžaduje údržbu. Na zasklení se vztahuje doživotní záruka na odolnost proti krupobití.

Omezují tepelné ztráty v zimním období, díky čemuž šetří náklady na vytápění. Montáž společně s lemováním Thermo u oken vybavených trojskly zlepšuje součinitel prostupu tepla až o 15 %.

Plastové střešní okno FAKRO PVC PTP-V-U5

Lze je instalovat v jakékoliv místnosti, např. v obývacím pokoji, ložnici, dětském pokoji a také v místech se zvýšenou vlhkostí vzduchu - kuchyních a koupelnách.

Jsou vhodná jak pro novou výstavbu, tak i jako okna na výměnu. Stará střešní okna je možné vyměnit za nová bez zásahu do vnitřního ostění. Výměna oken je tedy rychlá a jednoduchá.

Ideálně se hodí do každého interiéru. Dostupná jsou v klasické bílé barvě a také v atraktivních dekorech: antracit nebo borovice a zlatý dub, které se vzhledem neliší od přírodního dřeva.

Plastové střešní okno FAKRO PTP-V

  • Oblíbená konstrukce oken s panty umístěnými uprostřed okna, vhodná do místností se zvýšenou vlhkostí.
  • Pohodlné ovládání okna pomocí kliky umístěné v dolní části křídla. Klika umožňuje spárové větrání ve dvou polohách.
  • Snadné mytí vnějšího skla a stažení markýzy díky západce blokující křídlo v pootočené poloze o 180°.
  • Zvýšená odolnost proti vloupání - systém topSafe.
  • Použitá technologie thermoPro zvyšuje kvalitu a parametry střešních oken, což má vliv na zvýšení energetické účinnosti, odolnosti a těsnosti oken, a také usnadňuje jejich montáž.
  • Široký výběr těsnicího lemování umožňuje instalaci okna prakticky v libovolné střešní krytině.
  • Bohatá nabídka doplňků a příslušenství.
  • Možnost instalace elektrického ovládání.
  • Rozsah montáže 15-90°.

Plastové střešní okno FAKRO PVC PTP-V

Více na www.fakro.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem