Mezi dva nejdůležitější atributy ideálního vytápění patří nízké provozní náklady a komfortní regulace. Oboje spolu logicky kráčí ruku v ruce, protože jedině systém vytápění, který uživatel dokáže v každém okamžiku kontrolovat a vhodně regulovat, může být ekonomicky výhodný. Dvakrát důležité je to u teplovodního podlahového vytápění, které dokáže uspořit až 30 % nákladů, díky delší době náběhu je ovšem klíčové jeho správné nastavení.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Základním kamenem pro vybudování funkčního, ekonomického a komfortního systému vytápění musí být především prověřený výrobce a osvědčený výrobek. Ve chvíli, kdy se teplovodní podlahové vytápění zabuduje na své místo – tedy pod skladbu podlahy – musí fungovat na 100 % a musí být maximálně eliminovaná veškerá rizika poškození.  Sladěný kompletní systém, jehož komponenty od jednoho výrobce zajišťují optimální souhru instalačního systému, rozdělovací techniky a regulace nabízí REHAU. Špičkou na trhu je REHAU RAUTHERM S – červené topné potrubí z hi-tech materiálu PE-Xa, spojované technikou násuvné objímky bez potřeby těsnících kroužků, zasazené do systémové desky Varionova, která ho bezpečně fixuje na místě a chrání před poškozením, popřípadě modernější REHAU RAUTHERM SPEED K s ohebnějšími trubkami a velmi rychlou pokládkou pomocí suchého zipu.

Mezi dva nejdůležitější atributy ideálního vytápění patří nízké provozní náklady a komfortní regulace. Oboje spolu logicky kráčí ruku v ruce, protože jedině systém vytápění, který uživatel dokáže v každém okamžiku kontrolovat a vhodně regulovat, může být ekonomicky výhodný. Dvakrát důležité je to u teplovodního podlahového vytápění, které dokáže uspořit až 30 % nákladů, díky delší době náběhu je ovšem klíčové jeho správné nastavení. (Zdroj: REHAU)

Ovládaní pomocí chytrého telefonu a hlasu

Maximální komfort regulace přinese od příštího roku na trh novinka v podobě systému NEA SMART 2.0, který se učí, jak zákazníci vytápění využívají a přizpůsobuje se jim. Disponuje navíc inteligentními funkcemi – například zónovým vytápěním nebo rozpoznáním otevřených oken. Díky možnosti ovládání na dálku, nejčastěji přes mobilní telefon, je úspora energie ještě efektivnější, navíc se tím zvyšuje i míra komfortu, protože v případě, že se náhle změní denní režim, podle kterého se vytápění řídí, může uživatel zasáhnout doslova odkudkoliv. Pozadu nezůstává ani design – elegantní pokojové termostaty s LED displejem jsou v nabídce ve dvou barevných provedeních (nenápadné bílé nebo výrazné černé), je také možné je doplnit světelnými rámy pro nepřímé osvětlení. Vytápění s regulací NEA SMART 2.0 bude navíc možné řídit i hlasem, prostřednictvím stále populárnějšího hlasového ovládání Alexa.

Více na Rehau.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem