K rodinnému domu patří neodmyslitelně auto, garáž a také nějaké to všestranné nářadí, se kterým operativně vyřešíte případné závady.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

I když máte nové auto, může se objevit situace, kdy bude nutné vykonat malou opravu. V takovém případě budete potřebovat nějaké nářadí, jehož druh bude záviset na tom, o jaký problém půjde. Můžete si buď vybrat konkrétní nástroje, nebo si koupit celý set nářadí, se kterým budete připraveni na všechno. V online obchodech najdete obrovský sortiment těchto setů, od levných malých setů v plochém kufříku, až po obrovskou skříň s nářadím vhodnou například do autoservisu.

YATO Sada nářadí (Zdroj: automobilovedily24.cz)

YATO Sada nářadí (Zdroj: automobilovedily24.cz)Podle typu a velikosti vašeho auta (více se o konkrétních typech aut a technologiích dočtete zde) budete potřebovat průměrný set nářadí, ve kterém by neměly chybět tyto produkty:
• Otevřené a boxové montážní klíče.
• Různé šroubováky. Mohou být krátké i dlouhé, křížové, ploché nebo s nástavci.
• Hex šestihranné klíče.
• Klíče s ráčnou. Tyto nástroje mají různou velikost hlavy nástavců – ¼, ½, 1 palec nebo jiné.
• Nastavitelný montážní klíč. Tyto nástroje se také vyrábějí v různých velikostech, obvykle označeny maximálním možným otevřením čelistí.
• Nástavce a bity různých velikostí.
• Momentový klíč. Tento nástroj je nepostradatelný při utahování matic kol, prvků motoru, zapalovacích svíček a jiných dílů s přesným točivým momentem.
• Klíč na matice kol. Obvykle tento nástroj výrobce dodává s autem v jeho jednoduché verzi.
• Kleště. Je vhodné mít v setu elektrikářské kleště, kleště s ohnutou špicí, a boční střihací kleště.
• Gumové kladivo. Pomůže vám při odstranění zablokovaných prvků zavěšení kol, nebo při vytlačení prohlubní na nárazníku.

YATO Sada nářadí (Zdroj: automobilovedily24.cz)

Všechny tyto nástroje včetně celých setů najdete přehledně na webových stránkách automobilovedily24.cz

Tipy k výběru

YATO Sada nářadí (Zdroj: automobilovedily24.cz)Proč se obtěžovat s nákupem setu? Když si vyberete správný set nástrojů, dostanete k nim i přehledně zorganizovaný kufřík, ve kterém budou nástroje pěkně seřazeny. Všechny nástroje se vejdou do jednoho kufříku, což je pohodlné například k převozu v kufru auta. Kromě toho nemusíte každý nástroj hledat samostatně v obchodě. Ujistěte se, že nástroje, které jsou v setu, který si chcete koupit, jsou správně upevněny, a kufřík je odolný. Zohledněte i fakt, zda nástrční klíče, otevřené a boxové klíče, jsou vyrobeny v metrické nebo SAE velikosti. Kvalitní nástroje jsou vyrobeny ze silných slitin, většinou z chrom-vanadové oceli (s označením Cr-V nebo CrV).

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem