Dům MS 17 Ekonomy je prostorný dům s bohatým technickým zázemím, který splňuje požadavky na komfortní bydlení většiny rodin.

Dům MS 17 EkonomyPo vstupu do domu Vás uvítá prostorný vstup, kde je možné oblékání do kabátů i většího počtu jeho obyvatel. Dále je ze zádveří přístupná i technická místnost a garáž propojená s malou, ale praktickou dílnou pro běžného kutila, nebo zázemí pro zahradní nábytek a zahradní nářadí. Páteřní komunikaci v domě tvoří přes obývací pokoj dobře prosvětlená chodba, ze které zpřístupněny všechny pokoje, koupelna a WC.

Dům MS 17 EkonomyHlavní obytnou část domu tvoří prostorný obývací pokoj, který je spojen s kuchyňským koutem a jídelnou. Z obývacího pokoje umožněn přístup na částečně krytou terasu, která je nedaleko již dříve zmíněné dílny a garáže. Vše je tedy vždy při pruce.

Další nezbytností je půdička v prostoru vazníků přístupná z prostoru chodby po skládacích dokonale izolovaných skládacích půdních schodech, které jsou součástí každé všech bungalovů společnosti MS Haus s.r.o., kde můžete skladovat sezonně používané věci.

Kontakt

www.ms-haus.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem