Někdy musí jít skromnost stranou. Chcete-li pro sebe a pro svou rodinu sídlo, které vás bude důstojně reprezentovat, a hlavně si uchová svou hodnotu i pro další pokolení vašeho rodu, neměli byste přehlédnout rodinnou vilu s příhodným názvem Rezidence z nabídky společnosti Canaba. V tomto případě jde totiž současně i o dobrou investici do budoucna.

Rezidence je luxusním rodinným sídlem navrženým ve stylu moderní městské vily. Nabídka obytného prostoru je zde více než velkorysá a dalece přesahuje běžné bytové potřeby. Bohaté prosklení na všechny strany zajišťuje prostorným místnostem velké množství světla, vysoké stropy upomínají na pohodlí prvorepublikových vil a dostatečné technické zázemí odpovídá na požadavky moderní doby.

Nadčasový vzhled

Stavba, která využívá nejmodernější technologie, vychází z klasických tradic komfortního rodinného sídla. Svědčí o tom jak impozantní symetrický vzhled, tak velkorysé uspořádání vnitřního prostoru.

Záplava světla, kvalitní mteriály, nadčasové designové solitéry, teplo z rodinného krbu – přesně tak může vypadat luxusní, reprezentativní interiér rodinného sídla

Dům je založen na čtvercovém půdorysu s dominantním centrálním schodištěm. Hned za prostornou vstupní a schodišťovou halou vás překvapí rozlehlý otevřený obývací prostor. Srdce prostoru tvoří jídelna s velkým jídelním stolem, na kterou z jedné strany navazuje moderní kuchyně s varným ostrovem, na druhé pak rozlehlá společná obývací část, která je ideálním místem pro setkávání rodiny, večery s přáteli či relaxaci. V přízemí se nachází kromě technické místnosti, komory a WC ještě jeden pokoj, který může sloužit jako pracovna, pokoj pro hosty, ale třeba i jako dámský či pánský klub, ať už pro nejrůznější schůzky, nebo pro klidné posezení v ústraní, s knihou nebo sklenkou něčeho dobrého.

Dům je jako stvořený pro velkou rodinu nebo pro setkávání s početnou skupinou přátel. Všude je dostatek prostoru pro sezení a pohodlné stolování, ani v reprezentativní kuchyni nechybí barový pult

Prostorné schodiště vás odvede do patra, oázy klidu a soukromí. Nacházejí se tu čtyři bohatě prosvětlené rohové pokoje včetně zázemí. Hlavní ložnice přímo sousedí s koupelnou a má vlastní šatnu, popřípadě může mít i vlastní koupelnu.

Proměnlivá dispozice

Dispozice domu je natolik variabilní, že umožňuje využít dům jako dvougenerační, nebo přízemí k podnikání, přičemž patro stále skýtá nadstandardní prostor i pro velkou rodinu. Vnější architektonická podoba je pak zcela na vaší fantazii, dům lze rozšířit o garáž s dílnou, doplnit dalšími balkony a krytými terasami, zvýraznit fasádu obkladem ze dřeva, hliníku apod. Stačí si jen vybrat.

Hlavní ložnice přímo sousedí s koupelnou a má vlastní šatnu, popřípadě může mít i vlastní koupelnu, vnitřní dispozice domu lze totiž upravovat na přání

Podstatnou hodnotou domu Rezidence Prestige je jeho konstrukce z moderních, ekologických a zdravotně nezávadných materiálů, která mu dodává velkou stabilitu, dlouhou životnost, nízkoenergetické parametry a výhodu rychlé výstavby. Stavební technologie je založena na vlastním a léty prověřeném know-how společnosti CANABA. Celý proces výstavby je od prvopočátku pod neustálou kontrolou, což poskytuje záruku kvalitního a příjemného bydlení na mnoho let. Luxus velkého prostoru a nadstandardní kvality vás překvapí příznivou cenou.

Prostor pro hlavní koupelnu je více než nadstandardní a umožní z ní vytvořit dokonalou soukromou relaxační oázu

Technické údaje:

Rezidence Exclusive
Dispozice: 7 + 1
Zastavěná plocha: 148 m2
Užitná plocha: 242 m2
Doba výstavby: 5–6 měsíců
Cena na klíč: od 7 999 000 Kč (vč. DPH)
Kontakt: www.canaba.cz


Markéta Klocová
Foto: Jiří Hurt

logo MessengerPoslat Messengerem