Fasádní systém JUBIZOL Premium je určen pro tepelnou ochranu nově budovaných nebo rekonstruovaných prestižních objektů, kterým jeho pečlivě vybraná škála odstínů vrchních dekorativních omítek dodá požadovanou eleganci a nádech minimalismu. Díky využití nanotechnologie při výrobě vrchních omítek má vysokou vodoodpudivost a samočisticí schopnost, což systém předurčuje pro použití na fasádách vysokých objektů exponovaných srážkami a zvýšenou vlhkostí. JUBIZOL Premium je obzvláště vhodný do znečištěného prostředí městských a průmyslových center, na objekty v těsné blízkosti veřejných komunikací nebo do slaného přímořského prostředí.

Tenkovrstvá dekorativní omítka JUBIZOL Nano finish S, použitá v systému JUBIZOL Premium jako finální vrstva, je vyrobená na bázi silikonových pojiv, zušlechtěná nano částicemi, s typickou stejnoměrnou hlazenou strukturou a samočisticím efektem. Je vhodná nejenom jako závěrečná vrstva v tepelně izolačních systémech, ale hodí se také pro dekorativní ochranu fasádních stěnových povrchů a na různé druhy jemně zrnitých stavebních konstrukcí (minerální omítky, beton, vláknocementové a dřevotřískové desky).

Omítka je výjimečně vodoodpudivá a vysoce paropropustná, s fungicidním a algicidním ochranným účinkem, snadno se nanáší a dlouhodobě odolává povětrnostním podmínkám, průmyslovým zplodinám, kouřovým plynům i UV záření.

JUBIZOL Nano finish

Univerzální použití, maximální životnost, tisíce odstínů

JUBIZOL Premium lze aplikovat na všechny druhy zdiva a stěny z betonu, na fasádní povrchy bez přesahů střechy nebo chráněné před srážkami pouze minimálními přesahy střechy, a to i do těch nejnáročnějších klimatických podmínek. V provedení s lamelami nebo deskami z minerální vlny je vhodný pro objekty se zvýšenými požadavky na požární bezpečnost, paropropustnost a zvukovou izolaci.

Systém byl optimalizován a dlouhodobě testován pomocí procesů zrychleného stárnutí a tepelných šoků v klimatických komorách. I díky tomu vykazuje dlouhodobou živostnost a výrobce na něj poskytuje garanci až 25 let. Lze jej tónovat do více než 40 000 odstínů podle vybraných barevných vzorníků společnosti JUB.

Skladba fasádního systému JUBIZOL Premium:

0 - podklad (zdivo, beton)
1 - lepidlo (JUBIZOL Ultralight Fix)
2 - izolační obklad (JUBIZOL EPS nebo MW)
3 - základní omítka (JUBIZOL Ultralight Fix)
4 - armatura (JUBIZOL výztužná mřížka 160 g/m2)
5 - základní omítka (JUBIZOL Ultralight Fix)
6 - základní nátěr (JUBIZOL Unigrund)
7 - dekorativní omítka (JUBIZOL Nano finish/Aerogel finish S 1,5 mm nebo 2,0 mm)

Skladba fasádního systému JUBIZOL Premium

Pružnější a ještě pevnější

Alternativně lze pro JUBIZOL Premium použít jako vrchní dekorativní omítku JUBIZOL Aerogel finish. Tato vylepšená mikroarmovaná silikonová hlazená omítka je ideální pro pasivní a nízkoenergetické budovy, kde je zvláště důležitá trvalá a účinná tepelná izolace. Hodí se na všechny povrchy, které jsou více mechanicky zatížené nebo vystavené vyšší vlhkosti a dešti. Omítka je zušlechtěná aerogelem a speciálními plnivy z pěnového skla, které zvyšují izolační schopnosti a předchází tak přehřívání základní omítky i riziku vzniku prasklin. Inovativní hybridní technologie, kombinující karbonová a čedičová vlákna, poskytuje omítce vyšší pevnost a pružnost současně.

Podobně jako omítka JUBIZOL Nano finish S omezuje trvalou vodoodpudivostí kondenzování vlhkosti na fasádním povrchu, což snižuje riziko vzniku řas a plísní. Současně nabízí vysokou paropropustnost a odolnost proti nepříznivým povětrnostním vlivům.

JUBIZOL Aerogel finish

Fasádní systémy společnosti JUB mají více než 45letou tradici a jsou tak prověřeny časem a skutečnou praxí. Pro své fasádní systémy JUBIZOL Strong, JUBIZOL Premium a JUBIZOL EPS získala jako jeden z prvních evropských výrobců tepelně izolačních systémů certifikát Passive House pro realizaci fasádních povrchů ve standardu pasivních staveb. Investice do tepelně izolačního systému JUBIZOL je proto vhodnou investicí do účinné a dlouhodobé ochrany stavebních objektů. Více informací naleznete na www.jub.cz,

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem