Nabídka schodišťových stupňů do interiéru na českém trhu je široká – vybrat si můžete schodišťové stupně dřevěné, betonové, do některých prostor lze uvažovat i stupně z plechu. Silnou pozici mají pórobetonové schodišťové stupně Ytong, které u investorů rodinných a bytových domů bodují několika klíčovými vlastnostmi

Schodišťové stupně Ytong jsou z pórobetonu Ytong

Pevný a přesto lehký – to je pórobeton Ytong. Tento homogenní stavební materiál je proslulý tím, že mimořádně dobře akumuluje teplo. A právě za tímto účelem byl kdysi vyvinut. K tomu, že se pórobeton Ytong prosadil, však přispívají i další přednosti. Vnější stěny z tohoto stavebního materiálu nesou vysoké zatížení a poskytují přirozenou tepelnou izolaci. Ytong je vhodný jak pro rodinné domy, samostatně stojící i řadové, ale i pro komerční nebo veřejné budovy. Včetně vícepodlažních staveb.

Schodišťové stupně Ytong se snadno a rychle montují

Schodišťový stupeň a jeho umístění je velmi jednoduché, nevyžaduje žádné tesařské ani jiné pomocné konstrukce a speciální nářadí. Výrobce vám také zdarma dodá první návrh schodiště. Jednotlivé díly jsou při dodávce už nařezány na míru, takže odpadají úpravy a schodiště můžete rychle a snadno sestavit. Běžné schodiště v rodinném domě smontují dva pracovníci za jednu pracovní směnu.

Schodišťové stupně Ytong poskytují okamžitou únosnost

Velkou předností pórobetonového schodiště Ytong je vysoká přesnost a možnost užívat jej okamžitě po vytvrdnutí malty.

Schodišťové stupně Ytong dovolují vysokou variabilitu a řešení na míru

Hlavu si nemusíte dělat ani s tím, zda se vám podaří trefit se do vašich prostorových dispozic – variabilita tvarů je opravdu vysoká. Oceníte i novou Knihovnu schodišť, která vám nabídne nejčastější řešení s více jak 900 dokumentací schodišť. Ta jsou prověřena zákazníky a připravena k okamžitému zadání do výroby.

Schodišťové stupně Ytong omezují vnášení vlhkosti do stavby

Při jejich instalaci nedochází k zavedení vlhkosti do interiéru. Nemusíte proto počítat s dlouhým vysycháním jako u běžných betonových systémů. Naopak, po stavbě pórobetonového schodiště můžete prakticky okamžitě začít schodiště využívat.

Na schodišťové stupně Ytong lze instalovat všechny typy krytin

Jako povrchové úpravy je možné použít pružné podlahové krytiny, jako jsou textilní nebo PVC, stejně jako dlažbu, parkety nebo jiné typy dřevěných krytin.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem