Kousek od Prahy, v oblíbené rezidenční oblasti, se rodí nový rodinný dům, který je v mnoha ohledech průkopníkem. Náš redakční tým je při tom a bedlivě sleduje všechny stavební fáze. Přinášíme popis stavby domu budoucnosti e4 krok za krokem.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Fáze 23: Dozdívání interiérů

Zednické úpravy koupelen před umístěním nábytku.

Zednické úpravy koupelen před umístěním nábytku. (Zdroj: Wienerberger)Tento týden se v koupelnách vytvářely dozdívky pro vestavěné police a skříně. Tyto práce se provádí v hrubém zdivu vyzdíváním příčkovek od společnosti Wienerberger s.r.o. Vzniká tak designově atraktivní, příjemné a praktické prostředí pro odkládání věcí. Jak je z fotografii patrné, jsou to police, výklenky či výčnělky sloužící pro tolik potřebné ukládání různých hygienických pomůcek.  Doplněné budou závěsnými skřínkami – vše dle návrhu firmy SIKO KOUPELNY & KUCHYNĚ, naší v současnosti největší specializované sítě prodejen vybavení pro koupelny a kuchyně, která zároveň vybavení koupelen dodá. Mezi další úložné prostory, pro které se vyzdíváním příčkovek vytváří prostor, patří vestavěné skříně a skřínky. Ty vyřeší prostor, kam bude možné pohodlně schovat momentálně nepotřebnou hygienu, kosmetiku, ručníky i úklidové prostředky, a navíc k tomu i dobře vypadají. Prostorovou situaci navíc mohou ještě více vylepšit i rohové skříně, pro které lze využít i jinak prakticky nevyužitelné kouty. Vzniká tak pohodlné prostředí i pocit vzdušnosti a prostornosti koupelny. 

Zednické úpravy koupelen před umístěním nábytku. (Zdroj: Wienerberger)

Jak je patrné, cihla se i v tomto případě osvědčuje jako materiál moderní a flexibilní. Při zachování svých tradičních užitných vlastností umožňuje vytvořit moderní, pohodlné, a přitom účelné prostředí.

Text: Stojan Černodrinski s využitím podkladů firmy Wienerberger 

logo MessengerPoslat Messengerem