Kousek od Prahy, v oblíbené rezidenční oblasti, se rodí nový rodinný dům, který je v mnoha ohledech průkopníkem. Náš redakční tým je při tom a bedlivě sleduje všechny stavební fáze. Přinášíme popis stavby domu budoucnosti e4 krok za krokem. 

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Fáze 49: Vnitřní obklady v koupelnách

Spojení praktičnosti, estetiky a nadčasového designu nabízí prostory koupelen.

Spojení praktičnosti, estetiky a nadčasového designu nabízí prostory koupelen. (Zdroj: Wienerberger)Vzorový dům e4 začíná mít konečnou vnitřní podobu i z hlediska uživatelského, a to především díky obkládání stěn v prostorách se zvýšenou vlhkostí, jakými jsou toalety a koupelny. V koupelnách byly použity velkoformátové obklady od společnosti SIKO, které dodají jejich vzhledu moderní ráz a designově povýší koupelny na moderní bydlení. Velké formáty dlaždic se lepí speciálními lepidly, proto práci musí vždy provádět zkušení obkladači. Velké formáty přinášejí nejenom další možnosti různých kombinací, ale mají především velmi praktické dopady. Velké obklady se například hodí do malých místností, protože menší počet spár pomáhá opticky zvětšovat prostor, a to je i případ koupelen a toalet. Při obkládání obložení odkládacích prostor a poliček byl použit stejný obkladový materiál, což ještě více umocňuje výsledný estetický dojem.

Spojení praktičnosti, estetiky a nadčasového designu nabízí prostory koupelen. (Zdroj: Wienerberger)

Použité materiály, resp. formát, barevné ladění obkladů a řešení detailů, již nyní splňují požadavky bydlení v budoucnosti.

Text: Stojan Černodrinski s využitím podkladů firmy Wienerberger

logo MessengerPoslat Messengerem