Užitečné a spolehlivé produkty představí společnost KM BETA na odborném stavebním veletrhu Střechy a Stavba v Ostravě. Návštěvníci výstavy se mohou kromě novinek ze sortimentu známého výrobce, těšit každou hodinu i na ukázky zdění v systému Sendwix s odborným komentářem.

Společnost vyrábí betonovou střešní krytinu, pálené a vápenopískové cihly a suché maltové směsi, čímž tvoří unikátní systém pro komplexní výstavbu rodinných domů.Na veletrhu si návštěvníci mohou prohlédnout všechny produkty KM BETA z celého sortimentu společnosti. Zájemce čeká široká nabídka různých typů betonové střešní krytiny v mnoha formátech a barevných provedeních, jakož i další doplňkové produkty a novinky – například tašky kabelových a hadicových prostupů, které vzbudily pozornost i na pražském veletrhu Střechy Praha.

Společnost vyrábí betonovou střešní krytinu, pálené a vápenopískové cihly a suché maltové směsi, čímž tvoří unikátní systém pro komplexní výstavbu rodinných domů.KM BETA nabízí celou stavbu z produktů od jednoho výrobce. Společnost vyrábí betonovou střešní krytinu, pálené a vápenopískové cihly a suché maltové směsi, čímž tvoří unikátní systém pro komplexní výstavbu rodinných domů.

Společnost vyrábí betonovou střešní krytinu, pálené a vápenopískové cihly a suché maltové směsi, čímž tvoří unikátní systém pro komplexní výstavbu rodinných domů.Termín veletrhu: 27. 2. – 1. 3. 2014 od 10.00 do 18.00, v sobotu do 16.00

Místo konání: Výstaviště Černá louka v Ostravě, pavilon NA2

Více informací: www.cerna-louka.cz.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem