Zájem o betonové tašky Terran rok od roku roste. Majitelé domů na nich oceňují vysokou kvalitu, široký sortiment, dobrou dostupnost, bohatý výběr barev a tvarů a unikátní až 50letou záruku. Realizační firmy s nimi rádi pracují, protože je nabízí široká síť prodejců a typická je pro ně vysoká kvalita služeb.

Mezinárodní skupina Terran působí v osmi středoevropských zemí

Výroba střešních krytin Terran má dlouholetou tradici, sahající až do roku 1920. O tradici se sice značka opírá, ale nespoléhá na ní – výrobní technologie ve čtyřech evropských závodech patří mezi nejvyspělejší v Evropě. Na českém trhu značku střešních tašek Terran zastupuje a její střešní materiály distribuuje společnost Mediterran CZ se sídlem v Brně, která byla založena v roce 2007. Kromě dvou výrobních závodů v Maďarsku má skupina Terran další závody na Slovensku a v Rumunsku. Celá skupina přitom vyrábí více než 30 miliónů střešních tašek ročně. Na českém trhu se jí dlouhodobě daří a nejinak tomu bylo i v loňském roce. Dynamický rozvoj celé skupiny Terran včetně úspěchů české obchodní společnosti se opírá o silné technické zázemí, rozvojovou a vývojovou činnost, kvalitní zákaznický servis a požadovanou marketingovou podporu. Silnou stránkou je také hrdost na garanci požadované kvality betonových tašek Terran, kterou každý investor a zákazník očekává: vždyť tuto kvalitu firma 50 let zaručuje pro každou střechu!

Rodinnému domu tradiční stavební materiál sluší

Beton je tradičním stavebním materiálem s historií více jak tisíce let. Starověcí Řekové používali směs páleného vápna a písku už v období 2000 př. n. l. Římané přimíchávali k vápenné omítce i sopečný popel. Kopule Pantheónu v Římě se svým průměrem 43,3 m byla zhotovená z takového betonu již ve II. století! První střešní krytiny z betonových tašek se začaly objevovat v Evropě cca před 150 lety. Upřesněním receptur a zkvalitněním výrobních procesů pak došlo k všeobecnému rozšíření betonu.

Široký sortiment je velkou výhodou, atraktivní jsou i barvy tašek Terran

Novou či rekonstruovanou střechu můžete díky taškám Terran vytvořit bez jakéhokoliv omezení barvy, druhu i tvaru tašky – na výběr máte pět hlavních typů této betonové střešní krytiny: Synus, Danubia, Coppo, Rundo, Zenit. Mezi nimi si každý určitě najde to své.

Estetické účinky barev zesiluje i povrchová úprava nejvyšší kvality EVO, díky které mají tašky výjimečně jemný a hladký povrch, který je navíc mimořádně odolný a pevný. Barvy a tóny střešní krytiny jsou hlubší a živější, dlouhotrvající ochrana zachová tóny barev a jejich intenzitu. Kvůli samočistícímu povrchu střecha zůstává čistší a výrazně lépe odolá UV záření.

Vysokou kvalitu zajišťuje i výrobní technologie a použité materiály

Při výrobě tašek Terran se používají pouze přírodní suroviny – kvalitní říční písek, vápenec pálený na cement, pigmenty oxidu železitého a voda. Výroba tašky probíhá podle přísných receptur a výhradně ze surovin, které se neustále kontrolují, aby byla zaručena nejvyšší kvalita výrobků. Díky tomu je pro tyto tašky typická barevná stálost, stálost formy, vodotěsnost i ochrana proti vlivu okolního prostředí. Mechanická odolnost tašek je také velmi vysoká, tašky jsou vhodné i do horských či podhorských oblastí.

Samozřejmostí je výborná dostupnost, bonusem 50letá záruka

U tašek Terran oceníte i širokou síť prodejců, ohleduplnost k životnímu prostředí a nejmodernější technologie – ta současná patří mezi nejvyspělejší v Evropě. A bonus navíc – 50letá záruka na přesnost rozměrů, vodotěsnost a mrazuvzdornost je mezi výrobci betonových střešních krytin opravdu jedinečná.

 

Další informace o betonové střešní krytině Terran najdete na www.terran.cz.

logo MessengerPoslat Messengerem