Vybíráte novou střechu pro vaši dřevostavbu nebo plánujete rekonstrukci a potřebujete poradit? Mezi ty mimořádně oblíbené patří v posledních letech střešní krytiny TERRAN, které nabízí široký sortiment, bohatý výběr barev a tvarů, výborné služby a jako jediné mezi výrobci betonových střešních krytin až 50letou záruku.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Široký sortiment je velkou výhodou

Vaši budoucí střechu můžete díky taškám TERRAN vytvořit bez jakéhokoliv omezení barvy, druhu i tvaru tašky – na výběr máte pět hlavních typů této betonové střešní krytiny: Synus, Danubia, Coppo, Rundo, Zenit. Mezi nimi si každý určitě najde to své. Konstrukčně nejmodernější jsou tašky Synus, bestsellerem je řada Danubia. A z barev v poslední době vítězí jednoznačně tmavé odstíny. Střešní tašky Danubia symbolizují přirozenou harmonii, svými měkkými liniemi navíc ideálně zapadají do české přírody a krajiny. Důvod pro označení řady Synus jako nejmodernější střešní tašky není jen v elegantním a jedinečném vlnitém profilu (toho si všimne i laik), který připomíná sinusoidu. Znalec při pohledu na zadní stranu ocení špičkovou výrobní technologii, díky které mají tyto betonové tašky s mimořádnou odolností velmi nízkou hmotnost. To ocení při rekonstrukcích zejména majitelé starších dřevostaveb. Produktová linie Coppo svými barevnými odstíny a tvary připomíná náladu zemí Středomoří a její dynamické linie a inspirativní barevné kombinace tašek zapůjčí vašemu rodinnému domu tvůrčí a originální vzhled. Bobrovka Rundo je symbolem snadno použitelné a vysoce estetické tašky s nádechem tradice, ale vyrobené plně dle požadavků současné doby. Pátá řada – Zenit – představuje moderní plochou tašku, jejíž design byl inspirován současnými inovativními trendy.

Střešní taška Terran Danubia Antracit. Střešní tašky TERRAN nabízí pestrost ve výběru a záruku 50 let (Zdroj: Mediterran CZ)

Atraktivní je i pestrá barevná škála, od klasických barevných odstínů k moderním motivům

Estetické účinky barev zesiluje i povrchová úprava nejvyšší kvality EVO, díky které mají tašky výjimečně jemný a hladký povrch, který je navíc mimořádně odolný a pevný. Barvy a tóny střešní krytiny jsou hlubší a živější, dlouhotrvající ochrana zachová tóny barev a jejich intenzitu. Kvůli samočistícímu povrchu střecha zůstává čistší a výrazně lépe odolá UV záření. Samozřejmostí je vysoká odolnost proti povětrnostním podmínkám a mechu. Taška s touto povrchovou úpravou nenasákne vodou, má mimořádně dlouhou životnost a estetický lesk. Kvalita veškerých výše uvedených střešních krytin splňuje technické normy STN EN 490, což je pro vás zárukou dlouhého bezproblémového užívání a výdrže vaší střechy.

Střešní taška Terran Zenit Onyx. Střešní tašky TERRAN nabízí pestrost ve výběru a záruku 50 let (Zdroj: Mediterran CZ)

Rodinnému domu tradiční stavební materiál sluší

Beton je tradičním stavebním materiálem s historií více než tisíce let. Starověcí Řekové používali směs páleného vápna a písku už v období 2000 př. n. l. Římané přimíchávali k vápenné omítce i sopečný popel. Kopule Pantheónu v Římě se svým průměrem 43,3 m byla zhotovená z takového betonu již ve II. století! Po dlouholeté odmlce začali experimentovat s mícháním betonů nejdříve v Anglii a potom ve Francii. První střešní krytiny z betonových tašek se začaly objevovat v Evropě cca před 150 lety. Upřesněním receptur a zkvalitněním výrobních procesů pak došlo k všeobecnému rozšíření použití betonu.

Samozřejmostí je výborná dostupnost, bonusem 50letá záruka

U tašek TERRAN oceníte i širokou síť prodejců, ohleduplnost k životnímu prostředí a nejmodernější technologie – současná výrobní technologie patří mezi nejvyspělejší v Evropě. A bonus navíc – 50letá záruka na přesnost rozměrů, vodotěsnost a mrazuvzdornost je mezi výrobci betonových střešních krytin opravdu jedinečná.

Další informace o betonové střešní krytině TERRAN najdete na Terran.cz.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem