Proč pokaždé vystupovat z auta a s námahou ručně otevírat a zavírat garážová vrata, když to může jít tak snadno a pohodlně! Stačí vrata doplnit vhodným pohonem a příště už se otevřou a zavřou pouhým stiskem tlačítka na dálkovém ovladači. Skvělým řešením pro všechny typy garážových vrat je pohon Dexxo Pro 800 3S od společnosti Somfy, který navíc do 31. 12. 2013 koupíte za pouhých 4.949 Kč bez DPH.

Pro každou garáž

Stropní pohon pro garážová vrataPohon Dexxo Pro 800 3S od společnosti Somfy, předního výrobce a dodavatele pohonné a řídící techniky pro garážová vrata, vjezdové brány a stinicí techniku, je vhodný pro všechny běžné konstrukce garážových vrat používané u rodinných domů. Lze ho instalovat na vrata výklopná, sekční a se speciálním příslušenstvím i vrata křídlová, a to do plochy 10 m2. Přenos hnací síly zprostředkovává vodící kolejnice, je možné volit řetězové nebo řemenné. V případě menších společných garáží je vhodné zvolit vodicí vysokozátěžové kolejnice. Pohon je umístěn pod stropem garáže a do jejího vnitřního prostoru tak zasahuje jen zcela minimálně.

Rychlé a pohodlné ovládání

Hlavními výhodami motorizace garážových vrat jsou větší komfort a úspora času. Kromě tlačítka upevněného na zdi a propojeného s pohonem pomocí kabelu, lze pohon ovládat také pomocí dálkového ovladače. Díky němu není při vjezdu ani výjezdu nutné vystupovat z auta, což uživatelé oceňují především v noci a za nepříznivého počasí. „K pohonu Dexxo Pro 800 3S doporučujeme ovladač KeyGo 4 RTS. Jedná se o čtyřkanálový dálkový ovladač, kterým lze kromě garážových vrat ovládat ještě tři další zařízení, například vjezdovou bránu, osvětlení, markýzu nebo předokenní rolety,“ uvádí Roman Martinů ze společnosti Somfy. Motorizovaná vrata navíc umožňují velmi rychlé otevření a uzavření, a to do 90 vteřin. Šetří tak svým uživatelům nejen čas, ale i náklady na energie.

Bezpečí pro vás i váš vůz

Stropní pohon pro garážová vrataMotorizovaná vrata přispívají k bezpečí svých uživatel i jejich majetku. Pohon umožňuje rychlé uzavření vrat a ve spuštěné poloze je drží pevně zavřená, čímž zabraňuje vniknutí nezvaných hostů. Zcela bezpečný je i provoz motorizovaných vrat. Pohon je totiž vybaven schopností detekce překážky, díky které chrání příslušníky domácnosti, především děti a domácí mazlíčky, před újmou na zdraví a automobil a další předměty před poškozením. „Ve chvíli, kdy pohon rozpozná překážku,okamžitě pohyb vrat zastaví, aniž by si sám uživatel hrozícího nebezpečí vůbec musel všimnout,“ vysvětluje Roman Martinů. Celkovou bezpečnost garážových vrat a jejich provozu lze ještě zvýšit instalací vhodných doplňků, například fotobuňky, výstražného majáku nebo kódového zámku.

Jde to i bez elektřiny

Pohon Dexxo Pro 800 3S je standardně napájen z elektrické rozvodné sítě 230V. To ovšem pochopitelně neznamená, že by při výpadku proudu vrata nebylo možné otevřít. Pohon lze nouzově odblokovat a ovládat ručně, kromě toho je možné ho pro případ výpadku proudu také doplnit záložním akumulátorem. U garáží bez přístupu k rozvodné síti lze využít bateriové nebo solární napájení, které rovněž dokonale splňuje nároky na ekologické bydlení.

Více na www.somfy.cz.

Svého prodejního partnera poté naleznete na www.somfypartners.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem