Tepelná čerpadla NIBE poskytují levné teplo a teplou vodu pro Váš dům, jejich provoz lze pomocí vestavěné regulace naprogramovat na několik časových úseků denně.

Tepelná čerpadla NIBE poskytují levné teplo a teplou vodu pro Váš dům, jejich provoz lze pomocí vestavěné regulace naprogramovat na několik časových úseků denně.Odjíždíte na chalupu a chcete mít hned po příjezdu dostatek teplé vody? Chcete být informováni, pokud Vaše tepelné čerpadlo nepracuje správně? Chcete se ujistit, že je v domě požadovaná teplota? Chcete snížit teplotu topení, když v domě nikdo není?

Vše je jednoduché - připojte se k NIBE Uplink!

NIBE Uplink dokáže optimalizovat provoz Vašeho tepelného čerpadla. Velmi důležité je sledovat tepelné čerpadlo první tři měsíce topného období po instalaci. Jedině tak můžete optimálně nastavit tzv. topné křivky, časové útlumy a časové programy pro přípravu a cirkulaci teplé vody.

Správným nastavením dosáhnete vysoké účinnosti provozu tepelného čerpadla a tím nízkých provozních nákladů. Požádejte svou instalační nebo servisní firmu, aby pomocí NIBE Uplink sledovala provoz Vašeho topného systému a po vyhodnocení provedla vhodné úpravy nastavení regulace tepelného čerpadla.

Jak ale provoz tepelného čerpadla změnit, pokud právě nejste doma? Pomocí služby NIBE Uplink a připojení k internetu můžete své tepelné čerpadlo ovládat také pomocí vzdáleného přístupu – stačí být připojen k internetu a být zaregistrován pro službu NIBE Uplink.

Připojení tepelného čerpadla ke službě NIBE Uplink je jednoduché, stačí pouze připojení k internetu pomocí síťového kabelu, není potřeba samostaná IP adresa. Po připojení k internetové síti tepelné čerpadlo vygeneruje kód, který spolu se sériovým číslem zadáte do formuláře po otevření stránek na www.nibeuplink.com. Vaše tepelné čerpadlo je od tohoto okamžiku vždy k dispozici pro komunikaci přes internet.

Každý, kdo chce s tepelným čerpadlem komunikovat, musí provést pouze jednoduchou registraci své e-mailové adresy na www.nibeuplink.com.

Každý, kdo chce s tepelným čerpadlem komunikovat, musí provést pouze jednoduchou registraci své e-mailové adresy na www.nibeuplink.com a požádat majitele tepelného čerpadla, aby mu povolil k zařízení vzdálený přístup.

Máte obavu, že například někdo z Vaší rodiny provede změnu nastavení a tepelné čerpadlo nebude pracovat správně ? Nevadí, povolte mu pouze úroveň přístupu „Pozorovatel“, tzn. dotyčný bude moci prohlížet stav Vašeho tepelného čerpadla a topného systému, ale nebude mít oprávnění nastavit žádný parametr regulace. Zároveň můžete být upozorněni e-mailem, pokud je někdo k Vašemu tepelnému čerpadlu, resp. jeho ovládání, připojen.

Komunikace probíhá samozřejmě v českém jazyce a srozumitelnost navíc usnadňují ikony, které pochopí i technicky nepříliš zdatní uživatelé.

Komunikace probíhá samozřejmě v českém jazyce a srozumitelnost navíc usnadňují ikony, které pochopí i technicky nepříliš zdatní uživatelé.

Servisní a instalační firmy jistě ocení možnost sledovat aktuální stav tepelného čerpadla i topného systému a v případě poruchy možnost vstoupit do menu „Historie“, kde lze odečíst veškeré parametry sledované regulací s možností vyvolání záznamu až 1 rok zpětně. Analýza stavu tepelného čerpadla na dálku tak často umožní jednoduchý rychlý zásah a uvedení tepelného čerpadla do provozu, aniž by byl nutný výjezd servisního technika.

Servisní firma může sledovat neomezený počet tepelných čerpadel, ke kterým jim jejich majitelé umožní přístup.

Servisní firma může sledovat neomezený počet tepelných čerpadel, ke kterým jim jejich majitelé umožní přístup. Lze tak provádět preventivní kontroly stavu systémů a efektivně plánovat výjezdy servisních techniků.

Ačkoliv jsou tepelná čerpadla NIBE velice spolehlivá a mnohaletým provozem vyzkoušená zařízení, může např. při výpadku elektrické energie, netěsností potrubí apod. dojít k zastavení provozu topného systému. Pomocí NIBE Uplink jste okamžitě o tomto stavu informováni. NIBE Uplink Vám pošle e-mailovou zprávu o poruše zařízení s detailním popisem, jak postupovat pro odstranění závady. Sami můžete provést restart zařízení, a pokud je chyba vážnější, kontaktovat servisní firmu.

Sami můžete provést restart zařízení, a pokud je chyba vážnější, kontaktovat servisní firmu.

Nibe Uplink slouží nejenom ke sledování a ovládání tepelného čerpadla, můžete zde nalézt dokumentaci ke svému tepelnému čerpadlu a stáhnout aktuální verzi řídicího programu, kterou si sami můžete do tepelného čerpadla nainstalovat.

Nibe Uplink slouží nejenom ke sledování a ovládání tepelného čerpadla, můžete zde nalézt dokumentaci ke svému tepelnému čerpadlu a stáhnout aktuální verzi řídicího programu, kterou si sami můžete do tepelného čerpadla nainstalovat.

Menu „Nápověda“ je samozřejmostí, naleznete zde odpověď na většinu otázek souvisejících se službou NIBE Uplink.

Nibe Uplink Vám umožní kdekoliv a kdykoliv být bez starostí, zda máte doma teplo a dostatek teplé vody. Užijte si svobody s tepelnými čerpadly NIBE.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem