Detaily zvýrazňují dojem z celku a harmonizují jeho kvalitu. To platí napříč obory a stavebnictví samozřejmě nevyjímaje. Pokud tedy s pomocí Knauf rohových profilů docílíte precizně provedených rohů, měli byste vždy pomýšlet na to, aby plocha stěny s takto dokonalým rohem byla celoplošně tmelena do jakosti Q4. Proč?

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Pokud jste si někdy nechali opravovat poškrábaný blatník na svém automobilu, tak vám v lakovně pravděpodobně sdělili, že musí celý blatník přelakovat více vrstvami, navíc s tzv. rozstřikem. Důvodem bylo, aby nikdo při jakýchkoliv světelných podmínkách nepoznal, že byl blatník opravován. Častým omylem je tvrzení, že barva všechno zakryje. Právě naopak! Barva vždy zvýrazní všechny nedokonalosti. To samozřejmě platí ve stavebnictví u všech stěn a příček (včetně sádrokartonových), kde hraje velkou roli intenzivní světlo a stín, jenž může ke špatnému dojmu výrazně přispět. U základního nebo standardního tmelení (tzn. v Q2) nikdy nedocílíte perfektního povrchu a jakmile vymalujete, všechny tmelené styčné spáry desek z čista jasna "vystoupí". Oprava je sice možná, ale komu by se chtělo znovu vystěhovat nábytek, tmelit, brousit a malovat? Proto: udělejte to hned napoprvé pořádně a pro perfektní povrch stěn požadujte celoplošné tmelení do kvality Q4.

Detaily zvýrazňují dojem z celku a harmonizují jeho kvalitu. To platí napříč obory a stavebnictví samozřejmě nevyjímaje. Pokud tedy s pomocí Knauf rohových profilů docílíte precizně provedených rohů, měli byste vždy pomýšlet na to, aby plocha stěny s takto dokonalým rohem byla celoplošně tmelena do jakosti Q4. (Zdroj: Knauf)

Knauf má k tomuto účelu k dispozici několik 100% vyzkoušených tmelů, které ve spojení s kvalitní penetrací Grundierung (na tu by se nemělo zapomínat) bezpečně fungují. Pro tmelení stěn a příček lze použít Finish Light, který vyrovná a zakryje větší nerovnosti, následně Super Finish, který je finální a jemný, případně Goldband Finish, který je velmi lehce brousitelný. Nakonec je tu Uniflott Finish, který představuje top kvalitu finálního tmelení. Za určitých podmínek jej lze aplikovat i bez následného broušení. Podrobnější a doplňující informace k výběru materiálů a správného tmelení najdete na www.knauf.cz/perfektni-povrchy.

Tmely Knauf (Zdroj: Knauf)

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem