BRAMAC, lídr na trhu střešních systémů, zaznamenal na veletrhu Střechy Praha obrovský úspěch se svou inovativní střešní taškou Classic AERLOX ULTRA. Tato lehká betonová krytina získala v prestižní soutěži Zlatá taška 2020 hlavní cenu poroty.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Classic AERLOX ULTRA spojuje technologickou inovaci, elegantní a nadčasový design, ale také vyspělou povrchovou úpravu. Hlavním benefitem tohoto modelu betonové tašky z portfolia firmy Bramac je nízká hmotnost. Classic AERLOX ULTRA je díky unikátní výrobní technologii o 30 % lehčí než srovnatelná betonová taška.

Classic AERLOX ULTRA spojuje technologickou inovaci, elegantní a nadčasový design, ale také vyspělou povrchovou úpravu. Hlavním benefitem tohoto modelu betonové tašky z portfolia firmy Bramac je nízká hmotnost. Classic AERLOX ULTRA je díky unikátní výrobní technologii o 30 % lehčí než srovnatelná betonová taška. (Zdroj: Bramac)

„Classic AERLOX ULTRA představuje na českém trhu naprosto ojedinělý model tašky, který je vhodný nejen pro novostavby, ale i rekonstrukce střech s limitovanou nosností krovu. Jde o další unikátní technologii, která sklízí pozitivní odezvu u odborné veřejnosti. Získané ocenění nás zavazuje pokračovat v technologickém rozvoji a inovacích, a tím flexibilně reagovat na nové potřeby trhu a očekávání zákazníků“ komentuje úspěch Bramacu vedoucí marketingu Petra Sinkulová. 

Výhody tašky Classic AERLOX ULTRA (Zdroj: Bramac)K výrobě betonových střešních tašek je zapotřebí voda, cement a písek. Díky kombinaci optimalizace tvaru tašky, použití velmi kvalitního cementu a speciálního kameniva je zajištěno snížení hmotnosti tašky a přitom je zachována požadovaná pevnost. Výsledkem je střešní krytina Classic AERLOX ULTRA, která je o 30 % lehčí než srovnatelná betonová krytina. Samozřejmě i tento model splňuje normou požadované vlastnosti betonových tašek, jako jsou především tvarová stálost, pevnost a mrazuvzdornost. Model tašky je opatřen vyspělou povrchovou úpravou Protector PLUS s použitím vrstvy mikrobetonu. Tím je zaručena dlouhodobá stabilita původní barevnosti.

Soutěž Zlatá taška patří každoročně k vrcholným událostem na veletrhu Střechy Praha, který je největší stavební akcí v oboru střech v České republice i ve střední Evropě. Letos bylo do soutěže přihlášeno celkem 14 exponátů. Cílem soutěže je vyzdvihnout exponáty, které přinášejí pokrok a určují trend vývoje ve svém oboru. Bramac nezískal ocenění Zlatá taška poprvé. V uplynulých ročnících bodovaly betonové tašky Tegalit STAR a Classic Protector PLUS nebo  keramická taška Turmalín.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem