Hledáte dům, který je komfortní a prakticky řešený? Potřebujete rychle bydlet? Nechcete ztratit nervy, čas a přijít o peníze při stavbě svépomocí? Společnost CANABA pro vás má řešení.

Od roku 1994, kdy byla představena jejich první generace, si rodinné domy CANABA CLASSIC oblíbilo bezpočet klientů jak v Německu, tak v Čechách i na Slovensku.

O oblíbenosti svědčí i to, že všechny jeho předešlé generace získaly hned po svém uvedení na trh titul Dům roku. Nyní přichází CANABA s revoluční inovací a představuje již pátou generaci – projekt CLASSIC CITY, který získal ocenění Dům roku 2015. Tento dům zkrátka nebude nikdy „out“.

CANABA CLASSIC zapadá do české krajiny a v zástavbě nepůsobí rušivě díky své nadčasové architektuře. Dobře se hodí jak na venkov, tak do města.

Plnohodnotná výška místností v druhém patře přináší více prostoru i možnost využít dům CLASSIC CITY pro dvougenerační bydlení nebo podnikání. Unikátní řešení střešní konstrukce zvyšuje již tak bohatou nabídku užitné plochy.

Rychle a profesionálně

Domy CANABA CLASSIC jsou ideálním řešením pro ty, kteří touží po bydlení ve vlastním rodinném domě, chtějí bydlet rychle a nechtějí mít žádné starosti ani s přípravou a financováním. A také když chtějí jistotu, že stavba nebude ani o den delší a ani o korunu dražší. Takovou jistotu vám může dát jen firma s 25letou tradicí a více než 5000 realizovanými stavbami. Díky tomu jsou domy CANABA CLASSIC nejčastější volbou pro ty, kdo chtějí vysokou kvalitu a užitnou hodnotu za rozumné peníze. Je to podobné, jako když se při koupi auta rozhodnete pro škodovku. Jelikož jde o montovanou stavbu, je doba výstavby velice krátká. Jak se říká, nikdy není vše dokonalé a každý takovýto projekt přináší určité komplikace, ale stavění s CANABOU má nesporné výhody v tom, že pracovníci firmy mají dlouholeté zkušenosti a již postavili tisíce domů typu CLASSIC, přičemž se s většinou zádrhelů již setkali a jsou dobře připraveni na to, aby jim předcházeli. Můžete tak pořídit celý dům včetně základové desky od jednoho dodavatele. Prostě bydlení „na klíč“.

Základní dispozice je pečlivě propracovaná, ale zároveň variabilní a počítá i s možností individuálních úprav podle představ klienta. Existují případy, kdy v jedné ulici stojí několik domů od CANABY a na první pohled vůbec nemusí být patrné, že jde o jeden a ten samý typ domu.

Chytře vyřešený exteriér i interiér domu CANABA CLASSIC dobře ladí s atraktivní cenou, která zpřístupňuje bydlení ve vlastním domě i mladým rodinám. Díky kompaktním rozměrům lze dům umístit i na menší parcelu.

Opět zvítězil

Varianta CLASSIC CITY je pátou generací nejprodávanějšího domu v ČR, který aktuálně získal prestižní ocenění DŮM ROKU 2015. Důmyslně řešený rodinný dům nabízí několik variant architektonického provedení včetně klasického se sedlovou střechou. Provedení CLASSIC CITY přináší více vnitřního prostoru a možnost využít dům pro dvougenerační bydlení nebo podnikání. Technicky unikátní řešení střešní konstrukce zvyšuje již tak bohatou nabídku užitné plochy (158 m2), přičemž kompaktní rozměr je v souladu s velmi variabilními dispozicemi, které v základním provedení 6 + 1 poskytují více než dostatek prostoru i pro opravdu velkou rodinu. Žádná hluchá místa, žádný zbytečný prostor, každý centimetr plochy je důkladně promyšlen a beze zbytku využit. Unikátní technologie výstavby je zárukou nízkoenergetického provozu a nízkých provozních nákladů.

Při pohledu zvenčí oceníte kompaktní rozměry CLASSICU, díky kterým lze dům umístit i na menší parcelu. Uvnitř vás překvapí nejen účelně navržená dispozice, ale především neuvěřitelně velký vnitřní prostor. Samozřejmostí je u CLASSICU možnost individuálního řešení exteriéru i dispozic. Na přání klienta je možné i individuální provedení fasády, oken, instalace balkonu, zádveří, kryté terasy nebo garážového stání či několika druhů garáží apod. Zkrátka každý dům může být originál.

Dostatečné zázemí

V projektu je v neposlední řadě pamatováno i na „provozní“ místnosti, jako jsou šatna, komora, spíž či místnost pro domácí práce, které bývají problém zejména, když se rozhodnete zrekonstruovat starší dům, kde musíte tyto prostory složitě vymýšlet a hledat na ně místo. U CLASSICU je na vše pamatováno předem a zákazníci jednohlasně přitakávají, že toto je jedna z věcí, kterou si z počátku neuvědomovali, ale nyní si bez tohoto řešení nedovedou představit život.

Projekt na papíře vypadá vždycky pěkně a promyšleně, ale ne každý má prostorovou představivost jako architekt a raději by si celý dům předem prošel, ohmatal a na vlastní smysly ozkoušel, jak se bude v tomto prostoru cítit. Vždyť to má být nový domov a měl by člověku padnout jako druhá kůže! I proto se vyplatí vypravit se na výlet do některého ze vzorových domů CANABA.

Na vlastní oči

Projekt na papíře vypadá vždycky pěkně a promyšleně, ale ne každý má prostorovou představivost jako architekt a raději by si celý dům předem prošel, ohmatal a na vlastní smysly ozkoušel, jak se bude v tomto prostoru cítit. Vždyť to má být nový domov a měl by člověku padnout jako druhá kůže! I proto se vyplatí vypravit se na výlet do některého ze vzorových domů CANABA.

Ty si můžete prohlédnout na několika místech v republice, ale zdaleka nejvíce jich najdete v Nehvizdech u Prahy v nedávno otevřeném Centru vzorových domů.

Navštivte Centrum vzorových domů

Pokud stále váháte, který typ domu si postavit, doporučujeme, abyste si udělali malý výlet do Centra vzorových domů v Nehvizdech u Prahy a domy si osobně prohlédli a zkusili si na vlastní kůži, který by vám vyhovoval.

Centrum vzorových domů je jedinečný projekt využívající know-how a zkušenosti s provozem podobných center v sousedním Německu. Je určen nejen všem lidem uvažujícím o stavbě rodinného domu, ale pro širokou veřejnost se zájmem o moderní, ale především dostupné bydlení.

Centrum vzorových domů v Nehvizdech u Prahy. Vstup je zdarma a parkování je zajištěno v areálu centra

Od svého otevření přilákalo Centrum již stovky návštěvníků, jak mladé rodiny, hledající cenově dostupný dům, tak i náročné klienty, kteří mají zájem o exkluzivní bydlení v domě přesahujícím svým vnitřním prostorem i vybavením běžné bytové potřeby. Součástí areálu Centra vzorových domů je i infocentrum, ve kterém odborníci poskytují užitečné informace o všech otázkách souvisejících s pořízením nového bydlení, od výběru domu až po jeho financování.

Centrum vzorových domů je otevřeno od pondělí do neděle od 10 do 18 hodin. Do Nehvizd se dostanete po dálnici D11, exit 8. Vstup je z ulice Kaštanová nebo Lipová.

Kontakt

www.canaba.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem