Nezáleží na tom, jestli nemovitost využíváte celoročně nebo jen sezónně. Ve všech případech můžete pomocí předokenních rolet vylepšit ochranu domu, ostatního majetku i svoji vlastní.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

A proč zrovna rolety?

Protože skvěle kombinují funkci stínění, ochranu oken proti nepříznivému počasí a navíc tvoří překážku pro nezvané hosty. Pro většinu vlastníků domů jsou přijatelnější variantou než ochranné mříže. Současně je to finančně dostupnější než pořízení stínění a alarmu nebo komplexního bezpečnostního systému. Přesto byste měli mít na paměti, že venkovní rolety nepatří k certifikovaným ochranným prvkům. Fungují tak z podstaty své konstrukce a mimo to i díky rozšířeným funkcím, které si můžete přiobjednat.

Nezáleží na tom, jestli nemovitost využíváte celoročně nebo jen sezónně. Ve všech případech můžete pomocí předokenních rolet vylepšit ochranu domu, ostatního majetku i svoji vlastní. (Zdroj: MINIROL)

Jak ještě zlepšit bezpečnostní stránku rolet?

Zajištění vašeho domova během vaší nepřítomnosti můžete podpořit několika vychytávkami, které k roletám navíc nabízí například výrobce stínění značky Minirol.

  • Ochranu proti nadzvednutí zajišťuje mechanický nebo automatický zámek, který zabrání snaze odrolovat stínění silou.
  • Detektor otřesu chrání dům během dne, kdy máte zpravidla rolety stočené v boxu. Pokud by čidlo zaznamenalo vibrace způsobené snahou dostat se dovnitř skrz okno, automaticky by roletu vysunulo. Tato reakce systému spolehlivě většinu nezvaných hostů odradí, těm vytrvalejším ztíží jejich počínání.
  • Časovač pohybu rolet umí přirozeně simulovat režim obývaného domu. To znamená, že na noc rolety do ložnice nebo dětského pokoje vysune a ráno je stáhne do boxu. Pokud by se tedy někdo snažil vypozorovat, kdy jste na dovolené, stažené rolety po celý den by u vás nenašel.

Kolik rolety stojí?

Rolety můžete najít v nabídce značky Minirol, pod kterou společnost Building Plastics z Velké Bíteše vyrábí stínění na míru.

Do výsledné ceny rolet se v takovém případě promítá jejich rozměr, typ ovládání i jejich povrchová úprava. Pokud v tomto ještě nemáte stoprocentně jasno, napište si alespoň o orientační cenu předokenních rolet. V případě, že znáte všechny detaily, připraví vám odborníci z Minirolu přesnější cenovou nabídku.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem