Přinášíme třetí díl čtyřdílného seriálu věnovaného přednostem centrálního vysavače. Nepopiratelné výhody centrálních vysávacích systémů bývají obecně vzpomínány hlavně v souvislostech s rodinnými domy a byty. Méně už se ví o tom, že všechny přednosti centrálních vysavačů lze uplatnit také v komerčních a průmyslových objektech.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Hotely a penziony, školky a školy, administrativní budovy, prodejní prostory, sklady, archivy, sportovní centra, ale také třeba dílenské provozy, výrobní haly, garáže, autoservisy či zemědělské objekty, to všechno jsou místa, kde se centrální vysavač uplatní stejně dobře, jako právě v rodinném domě. Nejen, že udrží čistotu, ale také významně pomůže zlepšit kvalitu ovzduší a může fungovat i jako faktor přispívající k udržení pevného zdraví lidí, kteří se v poli jeho působnosti pohybují. Zkrátka mimořádný pomocník pro zvláštní situace.

Na sto procent!

V předcházejících dílech tohoto seriálu už jsme mluvili i o tom, že Electrolux se stal se značkami Beam a Electrolux v kategorii centrálních vysávacích systémů absolutním lídrem trhu. Jako globálně působící gigant jsou tyto značky po celém světě těsně spjaty s více než třetinou těchto instalovaných zařízení. Značka centrálních vysavačů BEAM znamená v oboru už delší čas synonymum nejvyšší jakosti a záruk.

„V komerčních a průmyslových provozech vyniknou přednosti centrálního vysavače ještě markantněji, než v podmínkách rodinného domu. A konfrontace s vysavačem klasickým, tady vyznívá pro centrální systém také ještě přesvědčivěji, než v prostorách určených k bydlení,“ říká Michal Čermák, majitel společnosti BEAM ČR. A pokračuje: „Nejde jen o to, že se v případě komerčních a průmyslových provozů pohybujeme na mnohem větších plochách, ale i zatížení těchto prostorů nečistotami bývá až násobně intenzívnější. Pak vynikne vysoký výkon agregátu při relativně nevelkém příkonu energie a také schopnost totální míry filtrace a tedy takřka stoprocentní účinnost našich zařízení.“ 

Nepopiratelné výhody centrálních vysávacích systémů bývají obecně vzpomínány hlavně v souvislostech s rodinnými domy a byty. Méně už se ví o tom, že všechny přednosti centrálních vysavačů lze uplatnit také v komerčních a průmyslových objektech. (Zdroj: BEAM)

Bez bizarních scén

Komerční a průmyslové objekty jsou specifickým typem prostorů, které vyžadují z hlediska úklidu plně funkční a mimořádně výkonný systém. Zákazníci požadují vysávání všech druhů povrchů a materiálů různých velikostí i charakterů. Centrální průmyslový systém firmy BEAM všechny tyto požadavky splňuje. Pouhým zasunutím hadice do vysavačové zásuvky, nebo dálkovým spuštěním systému, mizí vysáté nečistoty potrubím z uklízených prostor do separační nádoby. Variabilita systémů centrálního vysávání firmy BEAM pak samozřejmě umožňuje rozšiřovat a upravovat vysávací systémy i podle zcela konkrétních požadavků uživatele.

Pověstné tahání klasického vysavače za hadici labyrintem místností a chodeb rodinného domu, otloukání zárubní, nábytku i vyzděných rohů a kodrcání přes dveřní prahy, bývá v dnešní době označováno za scény zcela bizarního ražení. Jenomže co pak říci, když se takový výjev odehrává ve velkém? Třeba v hotelových pokojích, v obchodech, kancelářích, výrobních prostorech… Přitom z široké nabídky produktů BEAM lze do každého objektu zvolit odpovídající dostatečně výkonný agregát centrálního vysavače.

Vysavačové zásuvky centrálního systému určeného pro komerční či výrobní prostory je možné libovolně rozmístit v interiéru provozních místností. Sací jednotka je připojena přímo na potrubní rozvod. Odpadá přenášení nejrůznějších úklidových strojů. Dodávané systémy mají velmi nízkou hlučnost. A existuje pochopitelně i možnost vysávání na různých místech budovy současně.

Samé výhody…

Obzvláště zatěžovaná místa domácnosti, ale například i výrobní prostory, nebo třeba kavárny a cukrárny, mohou být nečistotami poznamenávány intenzivně a opakovaně. Hadice centrálního vysavače samozřejmě bývá po ruce včetně série šikovných doplňků, které úklid velmi usnadňují. (Zdroj: BEAM)Po zapnutí systému je nasátý vzduch spolu s nečistotami unášen k separátoru, kde je přefiltrován. Zbývající vzduch je vyfukován mimo objekt. Vysávací jednotky mohou mít konstantní či proměnný výkon a efektivitu jejich práce zvyšují mokré odlučovače i jiné důmyslné doplňky.

Různé nároky a požadavky zákazníků znamenají použití různých centrálních vysavačů. Hotel samozřejmě vyžaduje něco úplně jiného, než třeba autodílna. Proto BEAM nabízí více systémů řešení. Klíčovým krokem je určení vhodného agregátu potřebného výkonu. Takové kvality, jako jsou elektronický kontrolní, signalizační a zobrazovací systém, externí displej, kontrola příkonu, či pozvolný měkký start, mohou mít všechny zvolené varianty.

Pracovníci firmy BEAM ČR jsou připraveni zdarma zpracovat nabídku řešení centrálního vysávání prakticky pro jakýkoli objekt či provozovnu. Cena celého systému pak závisí na více faktorech, jako jsou velikost a dispoziční řešení objektu, typ a výkon vysávací jednotky a v neposlední řadě je podstatným kritérium nastavení počtu současně vysávajících uživatelů.

Více informací na Beam.cz a Smartvac.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem