Postavit dům je životní krok, který je velmi zodpovědný. Zároveň ale nemusí být vůbec těžké jej udělat, pokud zvolíte správný směr. Jedním z nich je jednovrstvé řešení, doplněné masivní střechou. Jako jediný toto ucelené řešení na našem trhu nabízí stavební systém Ytong. Co získáte? Jednoduchou a přesnou výstavbu, zdravé klima v domě a střechu, která vás ochrání před letními horky. Rozumně investované peníze do stavby, která přetrvá generace a nebude vás zatěžovat náklady na provoz a údržbu. A také jistotu, že celé řešení stavby garantuje jeden dodavatel.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Jednovrstvé zdění vám umožní dosáhnout hodnot nízkoenergetické či pasivní výstavby i bez zateplení. Výstavba je tak jednodušší – nemusíte vybírat další materiál a zkrátí se čas o tento krok výstavby. Navíc ani v budoucnu vás nebude čekat další investice – mnohá zateplení mají kratší životnost než zdicí materiál, který přetrvá staletí. A tak jednoduše řečeno poté, co splatíte za desítky let hypotéku, čeká vás výměna zateplení. Tomu se lze vyhnout – Ytong má pro jednovrstvé zdění speciální tepelněizolační řadu Lambda YQ, z nichž nejpoužívanější jsou tvárnice o šíři 450 mm. Porézní struktura Ytongu plní svou tepelněizolační funkci i bez dodatečného zateplení, ale také vytváří zdravé klima v budově. Masivní jednovrstvá zeď má díky své tloušťce lepší akustické vlastnosti, což oceníte především ve městech a městských aglomeracích. Má také lepší tepelněakumulační vlastnosti a prostor je mnohem odolnější proti přehřívání.

Postavit dům je životní krok, který je velmi zodpovědný. Zároveň ale nemusí být vůbec těžké jej udělat, pokud zvolíte správný směr. Jedním z nich je jednovrstvé řešení, doplněné masivní střechou. Jako jediný toto ucelené řešení na našem trhu nabízí stavební systém Ytong.(Zdroj: Xella CZ)

K masivnímu zdivu patří masivní střecha

Aby dům fungoval jako celek a zajistil vám optimální tepelný komfort, je ideální, aby se na něm podílela celá obálka stavby – tedy nejen zdivo, ale také střecha. Proto vznikla masivní střecha Ytong Komfort. Tato masivní konstrukce zabraňuje únikům tepla, ale zároveň chrání podkroví proti přehřívání. U střech je důležitým parametrem takzvaný fázový posun. To je čas, za který se střešní konstrukce prohřeje. U dřevěných krovů to bývá cca 4 hodiny. Znamená to, že v letní sezoně se dřevěný krov rychle prohřeje a v podvečer je v podkroví stále nepřijatelně horko. U střechy Ytong Komfort je fázový posun cca 13 hodin. Čili teplo, které působí na střechu, nestihne proniknout do obytného prostoru dřív, než sluníčko zapadne. Mezi další výhody tohoto řešení patří, že tento typ střechy chrání proti hluku, vyniká akustickým útlumem. Důležité je i to, že je nehořlavá. Navíc dodávkou od jednoho výrobce máte zaručenou plynulost a nehrozí prostoje na stavbě.

Postavit dům je životní krok, který je velmi zodpovědný. Zároveň ale nemusí být vůbec těžké jej udělat, pokud zvolíte správný směr. Jedním z nich je jednovrstvé řešení, doplněné masivní střechou. Jako jediný toto ucelené řešení na našem trhu nabízí stavební systém Ytong.(Zdroj: Xella CZ)

Jednoduché řešení má úspěch i u svépomocných stavebníků

Systém stavebních komponentů Ytong je atraktivní pro stavebníky svépomocí, protože je velmi jednoduchý a nenáročný na řemeslné zpracování. Můžete také počítat s podporou výrobce – výpočtem materiálu, poradenstvím v oblasti energetických úspor a veškerými kladečskými plány. Svépomocní stavebníci tak zvládnou stavbu včetně střechy, nemusí najímat firmy na tesařské práce a mají plynulost výstavby plně ve svých rukou.

Více na Ytong.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem