Bydlíte v bytě nebo v rodinném domku na rušné ulici? Pak určitě víte, jak nepříjemné je každý den poslouchat rozhovory sousedů, zvuky z chodby či hluk aut. Jak si z domova udělat klidné místo, ve kterém uslyšíte jen to, co sami chcete?

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Odhlučnění stávajících dveří vaše problémy nevyřeší

Bydlíte v bytě nebo v rodinném domku na rušné ulici? Pak určitě víte, jak nepříjemné je každý den poslouchat rozhovory sousedů, zvuky z chodby či hluk aut. Jak si z domova udělat klidné místo, ve kterém uslyšíte jen to, co sami chcete? (Zdroj: HT dveře)Pokud plánujete odhlučnit dveře pomocí čalounění, budete muset protihlukovou izolaci umístit na stranu, ze které jde hluk. Kožené čalounění nevypadá příliš hezky a kazí celkový estetický dojem dveří. Pokud si nechcete kazit dveře zvenku, umisťuje spousta lidí čalounění na vnitřní stranu dveří. V takovém případě ale odhlučnění neplní na 100% svou funkci a před hlukem se úplně neochráníte.

Čalouněním připravíte dveře o protipožární odolnost

Bydlíte-li v panelovém nebo činžovním domě, měli byste mít v naprosté většině případů protipožární vchodové dveře. Čalounění či jiná povrchová úprava dveří ovlivní, nebo zcela zruší požární odolnost. Odhlučnění dveří je navíc finančně nákladné a často nepřinese kýžený výsledek.

Chcete vědět, jak zní ticho? Pořiďte si bezpečnostní dveře

Bezpečnostní dveře jsou vhodné do bytu i rodinných domů. Jejich velkou výhodou je dvojité těsnění, patentované a materiálové i technologické složení dveřního křídla. Díky tomu vám nabídnou protihlukovou ochranu až do 44 dB. Zvuky z běžných činností, jako jsou rozhovory sousedů, kroky na chodbě, hlasitý výtah nebo hluk rušné ulice, k vám domů neproniknou, a vy si tak užijete ničím nerušený klid.

Hlukovým útlumem to nekončí

Bydlíte v bytě nebo v rodinném domku na rušné ulici? Pak určitě víte, jak nepříjemné je každý den poslouchat rozhovory sousedů, zvuky z chodby či hluk aut. Jak si z domova udělat klidné místo, ve kterém uslyšíte jen to, co sami chcete? (Zdroj: HT dveře)Bezpečnostní dveře jsou nejen protihlukové, ale ochrání vás i proti zlodějům a požáru. Jsou vybaveny až 15 zamykacími body umístěnými po stranách a na horní stěně dveří. Díky tomu jsou chráněny proti vysazení a násilnému vniknutí. Další výhodou jsou skvělé tepelněizolační vlastnosti, které vám ušetří peníze za energie.

Svěřte se do rukou odborníků

Pokud chcete dosáhnout těch nejlepších výsledků za férové ceny, obraťte se na firmu HT dveře. Dodává a montuje bezpečnostní protihlukové dveře nejen do bytů a domů, ale i škol a komerčních prostor. V oboru působí už od roku 1993 a nabídne vám ten nejlepší servis. Zkušení montážníci vám během šesti hodin odmontují staré dveře, vymění zárubeň a namontují nové dveře. Na vás bude jen vybrat si z široké nabídky odstínů takový, který pozvedne váš interiér.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem