Společnost Haas Fertigbau Chanovice otevře 14. září 2013 brány moderního výrobního závodu pro své klienty, obchodní partnery i přátele. Pro návštěvníky je připraven velmi zajímavý program prohlídek výrobního závodu, kotelny na biomasu a vzorového domu.

Den otevřených dveří.

Nezapomeňte vzít s sebou také děti, na které čeká bohatý zábavný program v podobě skákacího hradu, kolotoče a spousta dalších atrakcí.V rámci kulturního programu se můžete těšit na hudební vystoupení hudební skupiny EXIL. Nezapomeňte vzít s sebou také děti, na které čeká bohatý zábavný program v podobě skákacího hradu, kolotoče a spousta dalších atrakcí.

Program

10.00 hodin: Zahájení programu.

10.00 – 16.00 hodin: Prohlídky vzorového domu Haas Fertigbau. Organizované prohlídky výrobního závodu. Organizované prohlídky moderní kotelny na biomasu. Dětské atrakce: skákací hrad, kolotoč, malování na obličej, dětské houpačky a soutěže. Zábavný program: 1. ročník netradičního fotbalového turnaje.

10.00 – 15.00 hodin: Vystoupení hudební kapely EXIL.

Nezapomeňte vzít s sebou také děti, na které čeká bohatý zábavný program v podobě skákacího hradu, kolotoče a spousta dalších atrakcí.15:30: Vyhlášení vítězů fotbalového turnaje.

Kontakt

Haas Fertigbau Chanovice s.r.o.

Chanovice 102, Horažďovice, telefon +420 376 525 111, fax + 420 376 535 867, www.Haas-Fertigbau.cz

Společnost Haas Fertigbau Chanovice je tradiční dodavatel vysoce kvalitních dřevostaveb, specializující se na nízkoenergetické i pasivní rodinné a bytové domy, dále na halové, zemědělské, sportovní stavby a střešní konstrukce.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem