Pojmy jako zdravý, ekologický, přírodní, či bio na nás dennodenně vykukují z obálek časopisů, reklam i popisků výrobků. Zdravý životní styl čím dál více proniká do všech oblastí našeho života. Proč sem tedy nezahrnout i bydlení?

Investice do kvalitního stavebního materiálu se vyplatí

Bílý pórobeton tvárnic Ytong − průkopník „eko“ domůMajitelé domů chtějí, aby jejich příbytky názorně demonstrovaly společenské postavení, angažují pro návrhy svých domů renomované architekty, v interiérech se vyjímají designové kousky a velikost místností vzbuzuje obdiv. Investoři nešetří ani na vybavení podporující uživatelský komfort v podobě pořízení těsnicích oken a systému rekuperace vzduchu, ale opomíjejí základní faktor potřebný k vytvoření zdravého vnitřního prostoru, kterým je kvalitní plášť domu z přírodních surovin. A přitom právě volba vhodného stavebního systému není jen otázkou peněz, a nemusí tak být nutně spojována s nákladnými individuálními projekty.

Bílý pórobeton tvárnic Ytong − průkopník „eko“ domů

Správně zvolené konstrukční řešení Ytong dokáže dokonale skloubit provozní úspory energie s vysokou kvalitou vnitřního prostředí domu.Pórobeton je díky své specifické struktuře lehčí než jiné stavební materiály, a proto jsou i jeho energetické nároky na dopravu mnohem nižší. Minimální je i odpad při zpracování, jelikož je zpětně znovu zpracováván při výrobě − z jednoho kubického metru přírodních surovin se vyrobí pět kubických metrů tvárnic a během výroby se spotřebuje několikanásobně méně energie než u jiných materiálů. Správně zvolené konstrukční řešení Ytong dokáže dokonale skloubit provozní úspory energie s vysokou kvalitou vnitřního prostředí domu, za použití stavebních materiálů ohleduplných k životnímu prostředí.

Majitelé domů chtějí, aby jejich příbytky názorně demonstrovaly společenské postavení, angažují pro návrhy svých domů renomované architekty, v interiérech se vyjímají designové kousky a velikost místností vzbuzuje obdiv.Zdravé řešení i pro pasivní domy

Produkty Ytong představují jednoduché řešení pro zajištění optimálního mikroklima a jsou vhodné i pro nízkoenergetické a pasivní domy. Výborné tepelněizolační vlastnosti tvárnic Ytong zajišťují stavbě tepelnou pohodu s nízkými provozními nákladya to v prostředí zcela zdravotně nezávadném. Pórobeton reguluje teplotu i vlhkost v interiéru, a tím zabraňuje vzniku škodlivin a plísní. Tyto výjimečné vlastnosti materiálu jsou důvodem, proč si projektanti stále častěji vybírají pro návrh domu pórobetonové zdivo, které dokonce není nutné dodatečně zateplovat.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem