Společnost  Wienerberger cihlářský průmysl, a. s. byla na letošním veletrhu IBF v Brně oceněna zlatou medailí za broušenou cihlu Porotherm 38 TS Profi plněnou minerální vatou pro sokl tepelněizolační vnější stěny.

Společnost Wienerberger cihlářský průmysl, a. s. byla na letošním veletrhu IBF oceněna zlatou medailí za broušenou cihlu Porotherm 38 TS Profi.Cihla Porotherm 38 TS Profi od společnosti Wienerberger je ideální ochranou proti nasáknutí zdiva při zatečení vody během výstavby. Cihla je ideálním řešením pro všechny, kterým se vlhkost postupně natahuje na zdi domu. Při výstavbě rodinného domu tak těmto problémům můžete snadno předejít.

Soklové cihly Porotherm 38 TS Profi jsou určené pro první vrstvu obvodového nosného i nenosného zdiva tloušťky od 380 mm s vysokými nároky na tepelný odpor a akumulaci stěny. Cihly jsou na spodní straně opatřeny hydrofobizačním přípravkem proti nasáknutí vodou stojící na základové nebo stropní desce. 

Společnost Wienerberger cihlářský průmysl, a. s. byla na letošním veletrhu IBF oceněna zlatou medailí za broušenou cihlu Porotherm 38 TS Profi.

Technický list - Porotherm 38 TS ProfiVýhody

– dokonalé řešení lineární tepelné vazby na styku zdiva se základem
– ideální ochrana proti nasáknutí zdiva při zatečení vody během výstavby
– suchá stěna bez výkvětů
– jednoduché, trvanlivé, bezpečné a laciné řešení
– vysoká pevnost zdiva v tlaku
– univerzální použití pro zdicí systémy z broušených i nebroušených cihel
– univerzální použití pro všechny stěny stejné a větší tloušťky
– ideální podklad pod omítku
– rozměry v modulovém systému
– snadné navrhování a stavění v kompletním systému Porotherm

Kontakt

www.wienerberger.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem