Druhý ročník kreativní soutěže určené veřejnosti dokázal, že i starým věcem lze vdechnout nový život, pokud člověk zapojí vlastní fantazii, talent a třeba také vhodný nátěr. Stovka zručných účastníků poslala fotografie svých originálních výtvorů před a po realizaci a z nich odborná porota pečlivě vybrala 10 finalistů. Veřejnost následně svým hlasováním rozhodla o vítězi – stala se jím paní Eva Divišovská, která zaujala nejen soutěžním výrobkem, ale především tím, že se rozhodla soutěžit za základní školu, kde pracuje.

Druhý nejvyšší počet hlasů získal pan Václav Grussmann za renovaci staré psí boudy na krásný veselý domek.Za návrh a výrobu vítězného produktu v podobě pastelkového stolku na pitný režim autorka získala poukaz na nákup v hodnotě 50 000 Kč a 50 000 Kč v hotovosti. Výhru však v celé výši hned předala Základní škole v Chrášťanech u Rakovníka, kde sama učí. Právě to, že se paní Eva Divišovská rozhodla zapojit se do soutěže za komunitu, vyrobit produkt, který je škole užitečný a ještě do práce na výrobku zapojit své žáky, zaujalo hlasující a učinilo ze stolku na pitný režim jasného vítěze. Příběh nadšené učitelky z tzv. malotřídky, která se rozhodla věnovat 100 000 Kč na rekonstrukci školy, zaujal i organizátory soutěže.

Třetí místo patří Kristýně Švestkové za předělání staré bandasky na mléko na originální kabelku.Druhý nejvyšší počet hlasů získal pan Václav Grussmann za renovaci staré psí boudy na krásný veselý domek. Za druhé místo získal poukaz v hodnotě 3 000 Kč. Třetí místo patří Kristýně Švestkové za předělání staré bandasky na mléko na originální kabelku. I ona získala poukaz v hodnotě 3 000 Kč.

Předělat starou věc na novou

Podmínky soutěže byly jasné – předělat starou věc na novou za pomoci Balakrylu. Celý průběh práce nafotit, a poté fotografie nahrát do soutěžní galerie. Výrobky bylo možné přihlašovat do 22. 6. 2014.

Hlasovat pro svého favorita mohli lidé od 30. 6. do 3. 8. 2014 na stránkách soutěže. Lákavé ceny čekaly ovšem i na hlasující - ti získali poukázku na nákup až ve výši 10.000 korun. Porotou vybraní finalisté kromě hlavního výherce získali poukaz v hodnotě 3 000 Kč.

text: www.mujdum.cz, foto: archiv

logo MessengerPoslat Messengerem